Нові баночки

Нові баночки

Декілька тижнів тому після чіт-міл марафону я отримала "результат на лицо" в вигляді акне. Для мене це не типово, невеликі висипання були завжди, але такого жаху ще я не бачила. Було прийняте твере рішення - купити новий догляд за шкірою! (І дієта, звісно). Ще відвідувала дерматолога, вона порадила поступово ввести в догляд Еффзел.

І ось я і 3 нові баночки розпочали свою роботу) В перший же день я точково нанесла Еффзел, на інші зони обличчя спочатку сироватку від Manoy, згодом кред Needly. Як результат зранку я мала просто чудову сяючу шкіру, яку навіть після засобів дорожче я не отримувала і бонус - виборочно почервоніння на обличчі, схожі на дерматит. Поки сходило подразнення пройшли і прищі, еффзел я відклала і почала спокіно поступово вводити спочатку сироватку, а потім крем, щоб зрозуміти на що ж була реакція. І о чудо - зі шкірою все чудово. Думаю, тоді в усьому був винен саме еффзел і його комбінація з якимось із компонентів. Поки я спала, все успішно змішалось на подушці і вуаля.

Тепер детальніше про крем - Needly Cicachid Relief Cream

Велика пластикова баночка (хотілось би скляну), виглядає прияно і солідно) Текстура крему ніби гелева, вбирається на обличчі за декілька хвилин і не залишає ні плівок, ні жирного блиску. Він просто чудова база під бб крем! З другої спроби моя оцінка цього засобу суто позитивна! Він дійсно насичує шкіру.

Нові баночки
Нові баночки

Ну і, насправді, герой цього посту - сироватка Manyo Factory Bifida Biome Complex Ampoule

Дівчата, це скарб! На мою шкіру ще ніколи так гарно не лягав тон, вона не була така здорова і зволожена! Я користуюсь вже 2 тижні і можу сказати що ефект "відновлення захисного бар"єру шкіри" точно є.

Мої "постійні друзі" - дрібні висипи просто зникли.

Щодо складу - я рідко коли розбираю його по компонентам, зазвичай читаю відгуки інших дівчат і роблю висновки по результату. Так було і тут - більшість писала про те, що ця сироватка буквально за тиждень робить шкіру більш здоровою і доглянутою. Я "повелась" і не пожалкувала)

Ну рекомендасьйон!