Олена✨

Гель для душу Tink "Грейпфрут-розмарин"

Гель для душу Tink "Грейпфрут-розмарин"

Доволі часто трапляються відгуки на продукцію Tink. Про лінійку для тіла загалом вони позитивні, тож і я наважилась спробувати гель для душу. Але враження, які у мене склались трішки відмінні від тих, які зустрічала.

Пакування. Біла пластикова пляшечка-гігант на 500 мл з чорною кришечкою типу фліп-топ.

Дизайн – простенький, але привабливий. На білому фоні чіткі літери та зображення, яке візуалізує аромату гелю.

Вартість такого гелю на makeup зараз в районі 107 грн (зі знижками можна придбати дешевше).

Гель рідкий, але має натяк на «желейність». Прозорий з персиковим відтінком. Витрати гелю доволі великі. Найкраще піниться м’якою губкою, трохи менше – рукою по вологій шкірі, а от щіткою для тіла – погано.

Для бюджетного засобу аромат приємно здивував. Найбільше він мені нагадує шкірку свіжого апельсина, який щойно розрізали. Найінтенсивніший аромат має у формі гелю, при спінюванні інтенсивність зменшується. На шкірі аромат не залишається.

З функцією очищення шкіри гель справляється добре. Але…

  • Не рекомендую його для щоденного використання. Я проекспериментувала ☹ і він починає сушити шкіру.
  • Після цього гелю потрібно обов’язково використовувати засіб для зволоження шкіри тіла.

Два слова про склад. Після води наступні 5 складових – ПАРи, які також відповідають регулювання в’язкості гелю (Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidоpropyl Betaine, Sodium Сhloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate).

Далі йде зволожувач Glycerin та корисності у вигляді екстрактів грейпфрута та розмарину. Наприкінці – ароматизатор, консерванти та барвник.

Тож чуда від бюджетного гелю не слід чекати, а потрібно одразу якісно зволожувати шкіру, аби спинка не свербіла 😊 P.S. Моя трохи постраждала заради експерименту.