V R O D L Y V A

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт MakeupClub 🖤

Такий продукт, як мило для брів, у мене завжди викликає недовіру. У мене великий досвід у цій категорії товарів, і я ще жодного разу не залишилася задоволена. Вся справа в тому, що виробники заявляють нібито їхнє мило не залишає білий наліт, а відгуки теж неоднозначні.

Упаковка: мінімалістична чорна металева коробочка розміром 6*3,5*1 см, на якій зображений лого-бренд. У наборі додається пластикова щіточка для опрацювання брів. Все це упаковано в картонну коробочку, виконану в тому самому стилі.

Об'єм продукту: 13 г.

Формула: тверде мило.

Колір: прозорий.

Фініш: матовий.

"Це мило для брів має збалансовану формулу, яка подбає про фіксацію та догляд. Мило прозоре і підійде для будь-якого кольору брів. Його вдала консистенція не дасть переборщити і значно спростить нанесення."

Особливості Long-Lasting Brow Soap від O’BAYS:

унікальна формула дарує максимально натуральний ефект;

- видно, що волоски склеєні, щоб не було такого ефекту, потрібно дуже постаратися і нанести мінімально продукту, але тоді ризикую залишитися без фіксації;

приємна консистенція, що легко наноситься та розподіляється, не створюючи грудочок;

- грудочок я не помічала спочатку, але через 1,5 місяці вони з'явилися, тому що мило почало засихати і стало менш податливо;
- мило може наноситися не те щоб білим нальотом, а піною, після якої простіше змити брови повністю і викинути продукт;

підтримує оптимальний рівень зволоження, запобігає ламкості волосків;

- волоски стали ламкими, частіше випадають;

- періодично бувають висипання на шкірі в зоні брів;

✔️ створює потрібну форму брів;

- спочатку так і є, але не надовго;

фіксує брови за лічені хвилини і забезпечує надійну укладку на увесь день.

- фіксується десь за 5 хв, але волоски протягом дня липкі і до них прилипають моє волосся, пил та інше. В цілому відчуття, що брови намащені незастиглим клеє дивне;

- фіксує брови не на цілий день, десь через годин 5-6 усі волоски, особливо кінчик сильно опадають вниз, при тому, що мої брови тонкі та піддатливі для фіксації.

Через 2 місяці мило остаточно затверділо, стало непридатним до роботи. На стінках металевої коробочки залишилося багато продукту, який я не встигла використати та й не змогла б через незручність набору на щіточку. Сама коробочка потемніла від окислення. Виглядає це зараз погано.

😤 Потрібно намагатися не переборщити з водою і продуктом, консинстенція повинна бути в міру густою та рідкою одночасно, але навіщо, якщо у форматі гелю для брів у тюбику цей гель вже в потрібній готовій консинстенції?

😤 Потрібно прочесати брови в одному, потім в іншому напрямку, обов'язково почекати якийсь час, щоб волоски трошки зафіксувалися, тільки потім їх укладати в потрібну форму.

😤 І зробити це потрібно максимально без зайвих рухів, інакше буде білий наліт.

😤 Потім ще обов'язково треба вимити щіточку, інакше вона так і засохне.

А найголовніше, що оформляти брови милом вартує до нанесення тонального засіба. Інакше все піде п🤬

Ось ще приклади моїх макіяжів, де було використано це мило для брів:

Ось що станеться до того, як ви не віддасте половину свого життя, щоб приловчитися використовувати цей продукт.

Це мило до мене потрапило на тест, сама б я його не купила, тому що для мене такий формат максимально некомфортний, незручний, складний та їм довго працювати. В цілому для мене мило для брів - це той продукт, який псує волосся, шкіру навколо брови, дратує і змушує почуватися невмілим. А я не хочу себе такою відчувати через поганий продукт, а не мої "погані" навички в макіяжі.

Мені не потрібний цей "головний біль". Тим більше ефект того не вартий, це мило не тримає волоски в тій формі, в яку я поставила, весь день (хоча у мене було мило для брів від LAMEL Make Up Insta Brow Fixing Soap, яке тримало волоски як прибиті).

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜