Фечко Христина

А ви любите сяяти?

А ви любите сяяти?

Я неймовірно люблю все блискуче та те, що переливається ✨ Тому сьогодні розмова піде про глітери, яких в мене трішки є і думаю що їхня кількість може збільшитися.

Перш ніж почати розповідь, хочу зазначити, що мої очі чутливі до клею, що знаходиться в глітері тож не всі мені підходять.

А ви любите сяяти?
А ви любите сяяти?
А ви любите сяяти?

Спочатку ділюся свотчами глітерів Bless Beauty Glam Glitter Face & Body

Пакування продукту: це маленькі і зручні тюбики, закручується надійно тож нічого не витече, також, продукту там багато, 20 грамів.


Що я можу сказати про цей глітер?

Це любов. Це нереальні глітери, сяйво яких видно здалеку, вони шалено сяють, відтінки шикарні. Висновок: моя серце вкрадено 😂

Отже:


Відтінок 01 — база прозора, глітер містить дрібні та м'які часточки, які переливаються зеленкуватим та рожевим кольорами. Перелив шалений.


Відтінок 02 — тут теж прозора база, а часточки переливаються жовтим, дещо помаранчевим, та зеленкуватим, часточки теж дрібні.


Відтінок 05 — це космос. Цей відтінок це щось нереальне. Тут синювато фіолетова база на якій з'являються блакитні, сині, фіолетові та жовті переливи. Часточки в цьому глітері різних розмірів, як маленькі так і великі.

Глітер добре тримається та не осипається тож не потрібно використовувати якість додаткові липкі бази. Мінус лише в тому, що потім тяжко відірвати все від себе 😂

Ще, цей продукт не моментально застигає і ним можна робити якусь графіку.


Також, одним із плюсів цих глітерів, являється липка база, що майже не подразнює очі. Часто зустрічається що клей містить в собі компоненти, які викликають алергію: почервоніння очей, печіння очей, дискомфорт та сльозоточивість. Мої очі чутливі тож легке печіння присутнє, але це зникає коли клей висихає і далі все чудово.

Перший глітер який купила і саме з нього почалася ера сяйва 🔥Глітер для обличчя та тіла GlamBee Patty Gllitter, тон 02, кількість продукту 35 мілілітрів.

База прозора, а самі часточки сірі, але перелив голографічний і на сонці це щось нереальне. Блискітки різних розмірів тож це класно.

По стійкості поступається глітеру від Bless Beauty.

Може відчуватися пощипування очей, але це зникає після висихання клею.

А в цьому глітері я розчарувалася(

LAMEL Make Up Insta Glitter Bomb for Face & Body

Пакування гарне і дуже подобається кришечка. Продукту багато, кількість 20 мілілітрів.

Перше, на що звернула увагу так це на часточки, вони дещо жорсткіші ніж в попередніх глітерах, через що дряпають шкіру при нанесенні та зніманні продукту. Наступне — клей, що використовуються тут, він швидко застигає через що треба працювати швидко бо потім не вийде підправити, також, глітер легко осипається, що досить таки не комфортно. І останнє, цей клей страшенно подразнює очі, якщо клей в попередніх продуктах дещо заважав, але це припинялося після висихання, то тут увесь час відчуваються ознаки подразнення очей, так ще й починається нежить 🤧

І це не тільки у мене така проблема, часто чую що іншим він теж викликає алергію.

От така колекція моїх глітерів
А ви користуєтеся глітерами? Як вам?