Христина 🌺

І мене це яблуко не залишило байдужою…

І мене це яблуко не залишило байдужою…

Недавно шукала собі парфуми на кожен день: цікаві і не навʼязливі. І багато дописів в клубі було на ці. Я ще тоді ними зацікавилась.

Якраз натрапила на акцію, тож вирішила покупку не відкладати.

І мене це яблуко не залишило байдужою…

Упаковка дуже весела і дитяча. Спочатку я не зрозуміла, чому там 🎪 чи карнавал. Бо сама банка в формі яблука...і доречно було б десь те яблуко приліпити і на упаковку😅. Почала цим цікавитись і знайшла відповідь. Виробник пояснює, що цирк і карнавал- це відчуття свята і безтурботного дитинства. І цей аромат асоціюється саме з карнавалом, солодкою ватою...а не яблуком.

Початкові ноти тут складаються з апельсину. Якщо чесно, я його не чую взагалі. Я нюхала декілька разів і я не відчувала жодного натяку на апельсин. Дала понюхати дітям. Одна сказала, що їй пахне виноградом, інша- ваніллю.

Середні ноти- червоне 🍎 , праліне.

Кінцеві ноти- мускус, ваніль.

В мен аромат асоціюється з печеним яблуком, посипаним ваніллю. Це солодкий, при цьому досить комфортний і легкий аромат.

Він не буде важким, він не буде створювати напругу навколо себе і від нього не буде боліти голова. На теплу пору ідеальний, але мені здається він буде доречним цілий рік.

По стійкості: напшикалась зранку...і через 6 годин я його вже практично не чула. Але на наступний день взяла футболку, в якій ходила...і на ній був запах цих парфумів.

Загалом, думаю, пів дня вони будуть триматися ідеально. Потім можна поновити. Тим більше, обʼєм за таку ціну це дозволяє.

Парфумами задоволена. Помітила, що вони якимось чином мені настрій підносять. Хто шукає цікавий ванільно -яблучний аромат-беріть.