Marinka🌈Rainbow

Здається я знайшла бюджетну заміну Supergoop Glow screen

Здається я знайшла бюджетну заміну Supergoop Glow screen

Всім привіт ❤️

Мені випала нагода протестувати подарунковий пакунок з засобами для обличчя від Garnier і хочу сказати що безмежно вдячна клубу за те що знову і знову відкриваю для себе нові засоби на які б при інших обставинах ніколи не звернула увагу.

Фаворитом з набору для мене став сонцезахисний денний флюїд для обличчя з вітаміном С та захистом SPF 50 що надає шкірі обличчя сяяння.

Здається я знайшла бюджетну заміну Supergoop Glow screen

З брендом Garnier я знайома з підліткових років, в тому числі купувала їхні креми для обличчя, колись дуже любила bb крем. Скажу що ніяких реакцій зі сторони шкіри на цю косметику в мене ніколи не було,тому я спокійно приступила до тестування нових для себе засобів . В весняно-літній період я завжди поповнюю арсенал косметики кремами з SPF тому що як правило в кінці літа отримую на шкірі невеличкі пігментні плями. Минулого літа моїм улюбленцем був санскрін від Supergoop - Glow screen,який я просто обожнюю.

Мій допис на цей засіб можна прочитати за цією ссилкою:

https://club.makeup.com.ua/post/24245/

Supergoop я полюбила за те що окрім захисту він надає шкірі гарний сяючий фініш, не відчувається на шкірі і з ним можна не користуватися bb кремом. З новим флюїдом від Garnier я отримала те саме !

Флюїд для обличчя представлений в яскравій упаковці в жовтих сонячних тонах, знаходиться в видовженій, пластиковій тубі . Є картонна коробка з необхідною інформацією на ній . Дозатор оснащений зручним "носиком". Текстура рідка, напівпрозора, по кольору як тональний або бб крем . На свотчах здається темним,але на шкірі швидко підлаштовується. Флюїд містить в собі дрібні сяючі частинки ( шимер), тому варто мати це на увазі якщо наприклад ви не любите такий glow ефект на своїй шкірі. Доречі , текстура мені також нагадала перфектор від Maybelline, там приблизно такі сяючі часточки. Аромат типовий косметичний, ненав'язливий та приємний.

Склад:

AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BIS - ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, DICAPRYLYL ETHER, NIACINAMIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, OXIDIZED STARCH ACETATE, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX , C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT / LEMON FRUIT EXTRACT, TIN OXIDE, TRIETHANOLAMINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL

GLYCOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, CHLORPHENESIN, MICA, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77492 / IRON OXIDES, CI 77499 / IRON OXIDES, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE.

Виробник рекомендує наносити флюїд вранці на чисту шкіру або поверх денного крема. Я наношу одразу на шкіру після ранкового догляду- тонера та сироватки.

Флюїд створює на шкірі помітний сяючий фініш, сяяння віддає в золото. Трохи є ефект засмаглої шкіри. Так як текстура легка, то недосконалості на обличчі не перекриваються, веснянки лишаються дуже помітними,проте шкіра має відпочилий та здоровий вигляд,покращується її тон.

✅Плюси: флюїд не підкреслює сухі ділянки , не западає в мімічні зморшки , зовсім не відчувається ,не створює штучної плівки ,легко розподіляється та швидко підлаштовується під власний тон.

З часом флюїд поглинається і шкіра не буде виглядати настільки блискучою. Доречі веснянки зараз в мене капєц які яскраві. Я додала в догляд нічну сироватку з вітаміном C 10% від Garnier та планую почати користуватися сироваткою Mela B6 від La Roshe-Posay. Потім поділюся результатами ,чи вдасться трохи їх освітлити.

Текстура у Garnier та Supergoop майже ідентична : легка,рідка та напівпрозора. На руці я порівняла обидва засоби. Так як фото зроблені при різному освітленні,то Supergoop здається темнішим, насправді в них тон майже однаковий. І Garnier і Supergoop мають легке ,невагоме покриття та сяючий фініш.

Для порівняння : на першому фото на обличчі Supergoop, на другому Garnier. Особисто для себе я не знайшла суттєвих відмінностей, окрім ціни, яка на Supergoop в рази вища. Звісно складники в обох продуктах різні, та діючі речовини. Та оцінюючи візуальні якості, наразі я обрала для себе Garnier.

Дякую за увагу 🤗