Швець Карина🤍

Знахідка серед каялів для очей

Знахідка серед каялів для очей
Знахідка серед каялів для очей

Щойно я розповіла вам про гелеві олівці від Bless, які, на мою думку, є чудовими помічниками у макіяжі губ, як вже поспішаю поділитися ще одним ідеальним помічником у макіяжі - шедеври олівцем для очей.

Всі, хто читає мене постійно, знають, як я люблю малювати стрілки. І роблю це не завжди підводкою, а доволі часто користуюсь саме олівцями.

Моя шкіра повік швидко жирніє і зазвичай на ній не тримаються подібні продукти (навіть гелеві), вони стираються та відпечатуються, тьмяніють протягом дня.

Але з олівцем Eyes focus ця проблема зникла.

У мене колір 402 - Dark brown, і він дуже красивий! Темно-коричневий, шоколадний відтінок, який ідеально помʼякшує та розкриває погляд. Обожнюю коричневі олівці та туші, тож тут попадання 🎯

Знову ж таки, як і в олівцях для губ, він має шикарну текстуру, але не плавиться в нуль при нанесенні (не надто жирна, тому що з шедеврами олівцями це часта проблема). Жирні олівці складніше наносяться, довше фіксуються (є ризик вже з самого початку його розмазати і відпечатати), мають меншу стійкість та більшу витрату.

З цим олівцем такого немає - він доволі економічний у користуванні, тобто одним заточуванням можна буде зробити декілька мейків, а не точити після кожного використання.

Що мені сподобалось - продукт дуже швидко фіксується (тому працювати ним треба якомога швидше), і має феноменальну стійкість.

Мої стрілки залишалися в своєму початковому вигляді у жарку погоду протягом більше 7 годин, і це при тому, що я ще була в дорозі і моє обличчя доволі активно пітніло.

Я реально була в захваті від того, що всі намальовані лінії залишились на своїх місцях, і головне - ніде нічого не відпечаталось!

Зазвичай це моя найбільша проблема, я вже автоматично час від часу протираю повіку пальцем, бо точно знаю, що там може бути «брудно».

Для тих, хто шукає якісні каяли за доступною ціною, комфортні у використанні і носці, які не печуть та не подразнюють очі - це моя щира рекомендація.

На мою думку, вони набагато кращі, ніж найпопулярніші гелеві олівці :)