Princess Diaries

Париж та кохання Mademoiselle Amour Fragonard

Париж та кохання Mademoiselle Amour Fragonard

Знайомство з Mademoiselle Amour відбулося в Musée du Parfum Fragonard в Парижі. Оскільки даний французький бренд не є достатньо відомим в нашій країні, перед знайомством з ароматом - хочу розповісти вам історію цього парфумерного дому.

Париж та кохання Mademoiselle Amour Fragonard

Парфумерний дім Fragonard - це втілення багатої історії та майстерності, що починається ще у 1926 році у місті Грассі, Франція. Заснований на традиціях парфумерного мистецтва, що перейшли через десятиліття, Fragonard прославляється своїми вишуканими композиціями, які відтіняють кожен момент життя з розкішшю та елегантністю. Від своїх початків до сьогодення, дім Fragonard залишається символом витонченості та досконалості, приваблюючи шанувальників парфумерії з усього світу у свій чарівний світ ароматів та естетики.

В топі продажів Fragonard є парфуми Diamant, Belle de nuit, Belle Chérie з Luxury Collection.

Пориньте в історію та розкіш в музеї «Фрагонар» у Парижі, розташованому в епохальному будинку Наполеона III, зведеному в 1860 році. Кожна зала вражає розписними стелями, штукатуркою, що імітує мармур, та датованими камінами, що додають шарму й аутентичності. Насолодіться кришталевими люстрами, старовинними меблями та витонченими полотнами Жана Оноре Фрагонара, які прикрашають це приміщення. Експозиція музею включає мідні котли та скляні колби, привезені з фабрики у Грассі, а також аромати та предмети дизайну.

Якщо музей знаходиться на першому поверсі, то сучасна частина є на першому, де можна придбати аромати.

Кілька фото вітрин для вас 🌸

В бренду велика кількість парфумерних композицій та засобів догляду за тілом.

Свій аромат я обрала в шалено спекотний день і саме для таких днів і створений 🍓 Mademoiselle Amour 🌸 від Fragonard.

Створила для вас візуалізацію нот, де для мене найбільш відчутними є квіти солодкого горошку та полуниця. Цей аромат звучить настільки натурально, наскільки можливо.

Уявіть собі світлу кімнату, в якій на столі стоїть букет солодкого горошку в кришталі, а поруч корзинка свіжої полуниці та кілька ягід малини. Саме таким солодким, чистим та дзвінким є цей аромат.

Цей аромат є легким та стійкість близько 6 годин, якщо хочете супер стійкість, то в бренду є аромати в золотистих металевих флаконах, кажуть, що там добами тримається аромат. Вартість Mademoiselle Amour 22€ 50мл, за цю ціну це справжнє відкриття.

Якщо шукаєте справді натуральне звучання квітів - кращого ніж у Fragonard я ніколи не зустрічала.

Чи були у вас аромати цього бренду? Які у вас від них враження? Буду рада почути вас в коментарях