ksnklb

Follow Your Heart

Follow Your Heart

Думаю, усі бачили такі гелі для душу і вони привертали вашу увагу яскравим, милим, чарівним пакуванням.

Follow Your Heart

Пляшечка 395ml, виготовлена з прозорого пластику. З обох сторін є наліпки з основною інформацією. Дозатор-помпа, добре виконує свою роботу.

Консистенція гелю найцікавіша, адже вона має колір, але лише у баночці, а коли відливати окремо, то гель прозорий. А ще гель з дрібними блискітками, що ну дуууже мило і дарує особливий настрій. Ці блискітками при розмиленні зникають та на тілі їх не залишається.
Гель трішки рідкий, можна перелити. Розмилюється добре і звичайно змивається з тіла.

Аромат у всіх гелів цієї серії парфумований, саме у Follow Your Heart аромат нагадує приємні, літні, свіжі місти для тіла, без особливо виражених нот. Він не стійкий, не залишається на тілі.
А от склад залишає бажати кращого, на початку йдуть сульфати, що нормально, після ароматизатора додали Алантоїн, що заспокоює, а далі вже небезпечний консервант. Так, засіб змивний і на тілі він не залишається, та тут вже вибір кожного.

Саме за цим гелем від Moxa'm я можу повертатися у майбутньому, адже він чудово очищає та при цьому не пересушує шкіру. Після нього все ж краще нанести на шкіру зволожуючий крем, щоб вона була гладкою та приємною на дотик.