Strange Love

Найкраща туш з усіх, що у мене були

Найкраща туш з усіх, що у мене були
Найкраща туш з усіх, що у мене були

Ця туш справі варта уваги! Навіть мої жахливі короткі вії почали виглядати пристойно. Мій відтінок - класичний чорний. Давайте разом глянемо більше фото до та після.

Найкраща туш з усіх, що у мене були

Силіконова королева серед усіх щіточок. Не дарма ця туш користується такою популярністю, все це в тому числі і через щіточку. Силіконова, в міру м'яка, з зубчиками різної довжини. Добре розприділяє та прочісує вії.

Просто вау! Anna_Feerie казала, що їй ця туш дуже подобається, та ще й вистачає її надовго. Думаю, тепер Maybelline New York Lash Sensational стане і моєї улюбленицею. Вона не потребує додаткового прочісування "холостою" щіточкою чи ще якихось танців з бубнами.

На фото - туш в два тонких шари. Різниця між до і після дуже велика. Врахуйте, якщо у вас від природи кращі вії, то результат буде ще більш вражаючим.

За рахунок цікавої щіточки у формі коромисла, ваші вії припіднімаються і виглядають більш підкрученими. Навіть мої мегапрямі вії починають тягнутися вверх

Maybelline New York Lash Sensational мене справді покорила з першого ж нанесення. З'явилося бажання спробувати інші відтінки. Проте я в рішила вкінці дня зробити фото зі спалахом та глянути, чи осипалася туш. Відповідь - ні. Можливо, справа в тому,що моя туш ще зовсім свіженька, але я бачила, як осипається щойно відкриті маскари.

Шукала варіанти і від Eveline, і серед Holika Holika, проце Maybelline New York Lash Sensational поза конкуренцією. Рекомендую! Придбайте і не тратьте гроші в пошуках дешевших варіантів.