Бюджетний SPF
Минулого року я досить довго шукала для себе бюджетний SPF і щоб він був не тільки бюджетним, а і безпечним, і якісним, бо у мене проблема шкіра. Зазначу, що шкіра в мене комбінована, схильна до висипань. У висновку, я зупинилась на варіанті Farmstay green tea seed moisture sun cream SPF50.
Склад🌿. Очевидно, що за таку ціну, крем базується на фізичних бюджетних фільтрах. У складі ще багато інших крутих компонентів для шкіри - гіалуронова кислота, зелений чай, муцин равлика, ніацинамід, центела і інші. В цілому, він досить безпечний.
Пакування📦. Упаковка якісна, з плотного пластику, спокійного кольору. Наконечник тоненький, що дозволяє коригувати кількість крему. Об'єм упаковки великий - 70 ml, тому вистачає його правда надовго.
Текстура🧴. Крем видавлюється тоненькою смужкою. Консистенція густа але досить легка.
Як себе поводить на шкірі. Я наношу 2 пальці на обличчя, вуха, шию і губи. Зрозуміло, що залишаються білим слідом але досить швидко поглинається, до 10 хвилин. Тональний потім добре тримається, не скатується. Комдонів чи висипань після нього я не помічала, шкіра не виглядає як млинець. Про захист від сонця я була в сумнівах адже за таку ціну не очікувала хорошого захисту. Але він себе добре показав і навіть через декілька годин знаходження на палкому сонці в горах, обличчя не обгоріло (без нього обгоріла одразу) . Тому, думаю, що у місті захисту тим паче достатньо.
Висновок: якщо ви живете у містах і перебуваєте на сонці не весь день, цього крему вам буде вистачати.
Коментарі (0)