Mond

Чи можна назвати м'яким очищуючий гель Uriage ?

Чи можна назвати м'яким очищуючий гель Uriage ?

Класифікація: дерматокосметика, аптечна

Зона застосування: обличчя, тіло

Призначення: від запалення , регулювання pH, очищення шкіри

Тип шкіри: жирна, комбінована

Країна виробництва: Франція

Серед особливостей слід зазначити головні:

  • має антибактеріальну та протигрибкову дію,
  • усуває свербіж і лущення,
  • заспокоює і зменшує запалення.

Hyseac існує в об'ємі 150 мл і 500 мл. Я обрала менший обсяг, бо знаю, що витрата тут невелика. Тюбік м’який. Картонної упаковки немає, але є захисна плівка.

Інформація на упаковці представлена ​​різними мовами.

Термін зберігання після відкриття: 12 місяців.

Чи можна назвати м'яким очищуючий гель Uriage ?
Чи можна назвати м'яким очищуючий гель Uriage ?
Чи можна назвати м'яким очищуючий гель Uriage ?

Склад далекий від натурального. Оцінюючи його, можна сказати, що засіб зовсім не делікатний. Тут багато компонентів, які можуть стати причиною роздратування. Але, з такими ПАР гарантовано глибоке очищення (що і треба жирній шкірі).

З позитивного, у складі є: антиоксиданти, пом'якшувальні, протизапальні і імуностимулюючі компоненти.

Не містить мила та спирт. Некомедогенно.

Склад:

Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, PEG-80 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycine, Citric Acid, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Piroctone Olamine, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Parfum (Fragrance), Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Epilobium Angustifolium Flower/Stem Extract, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate.

Відкриваючи, відразу ж відчувається аромат. Для мене запах знайомий, адже він є у багатьох засобах Uriage. Не знаю навіщо ароматизатор у без того не ідеальному складі... але він є. При використанні аромат не дуже виділяється.

Гель має нещільну майже прозору текстуру. Вмить розтікається у руках.

Спосіб застосування: вранці і / або ввечері наносити на вологу шкіру. Спінити і ретельно змити водою.

Гель злегка піниться. Добре очищає шкіру обличчя. З макіяжем він самостійно не впорається (для цього і не розрахований), але залишки демакіяжа прибирає ідеально.

Після вмивання є легке почуття сухості, яке обов'язково треба закрити кремом. Роздратування не викликав. Навпаки, з ним шкіра цілком комфортно себе відчуває.

Використовую як на обличчя, так і на тіло. На обличчі не помітила, щоб щось робив з наявними висипаннями. Але, точно запобігає появі нових.
На тілі дія анти-акне добре помітна. Допоміг зменшити прищики на спині. За що йому спасибі.

Чи можу рекомендувати?
Так, але умовно. Це той засіб, який перш ніж вводити у свій догляд, обов'язково треба протестувати на алергію. Назвати м'яким можна текстуру, але не склад. На постійну основу я його не раджу. Такого очищення буде достатньо, щоб позбавитися акне, врегулювати баланс шкіри і перейти на делікатніший догляд.

______

Uriage Hyseac Combination to oily skin