Ви все ще без SPF? Тоді ми йдемо до вас!
Період активного сонця вже почався, а це означає, що пора захищати шкіру! Вже кілька років поспіль не зраджую корейським засобам і сьогодні розповім про один з них.
Минулого року я, як і багато хто, була в захваті від корейського сонцезахисного засобу від Beauty Of Joseon, але я люблю тестувати щось новеньке, тому цього сезону придбала Iunik Centella Calming Daily Sunscreen SPF50+.
Цей бренд мені вже знайомий, використовувала гідрофільну олію, яка мене цілком влаштовувала.
Про важливість використання SPF-засобів зараз говорять всі. Не виключаю, що це може бути лише тимчасовою панічною тенденцією, навіть зараз багато дерматологів стримано висловлюються щодо використання сонцезахисту цілорічно.
Я людина з блідою шкірою, і мене це повністю влаштовує. Я не бачу особливого шарму в засмазі, часто вона додає віку зовнішності та висушує шкіру, прискорює фотостаріння і може призводити до онкологічних захворювань. Тим більше я проти соляріїв. Гадаю, придбати якісну автозасмагу буде в рази безпечніше, аніж смажитись на сонці годинами.
Усі травмовані діти, яких будили о 5-ій ранку, щоб йти на пляж і вилежуватися там до сонячного удару - передаю вам привіт, тримайтеся!) Але водночас спогад про пляж в Маріуполі, де я проводила літо в дитинстві, сьогодні розбиває мені серце...
Сонце не лікує акне, але точно має позитивний ефект на наш настрій та на синтез Вітаміну D в організмі. Але для цього не потрібно пектися на ньому годинами.