Olivia

Чим замінити Вітамін С, якщо є така потреба? Чим освітлити постакне?

Чим замінити Вітамін С, якщо є така потреба? Чим освітлити постакне?

Я шалено любилю Вітамін С за той ефект, який він чинить на мою шкіру - дарує сяйво та освітлює пігментацію, підсилює дію сонцезахисних засобів. Однак не всі форми Вітаміну С підходять проблемній шкірі, тому щось схоже по ефекту мені порадив мій дерматолог у схемі догляду. Зустрічайте - Сироватка для рівного тону й сяйва Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin.

Чим замінити Вітамін С, якщо є така потреба? Чим освітлити постакне?
Чим замінити Вітамін С, якщо є така потреба? Чим освітлити постакне?
  • Про сонцезахист від бренду Beauty Of Joseon не знає тільки дуже лінивий, а от про те, що вони випускають класні сироватки, говорять менше.
  • У продукції цього бренду завжди дуже лаконічний, такий крафтовий, мінімалістичний дизайн - розпаковувати та користуватися одне задоволення!
  • Повний формат - стандартні 30 мл, але у бренду є набір з мінітюр сироваток, які можна потестувати і обрати улюблену.
  • По констистенції продукт в'язкуватий, але добре вбирається, не залишає липкості та плівки на обличчі. Колір прозорий, може, трохи жовтуватий.
  • Окрім багатьох класних інгредієнтів, у складі є альфа-арбутин - саме він впливає на вироблення меланіну та освітлює пігментацію та постакне. І цей ефект я дійсно почала помічати після кількох тижнів використання. Тон поступово вирівнюється, а плямки світлішають.
  • Використовую її вранці під сонцезахист або ввечері після тоніка. До речі, вишов неймовірний тандем із тонером від Cosrx, детальніше про нього у цьому пості - https://club.makeup.com.ua/post/36880/.
  • Сироватка добре зволожує та наповнює шкіру, але такого сяйва як від Вітаміну С я не помітила. Потрібно ще буде спробувати іншу сироватку від цього бренду, яка так і називається - "для сяйва".

Підсумовуючи, скажу, що дуже задоволена цим дуетом тонер + сироватка - це те, що просто необхідно мої шкірі у проміжках між нанесенням ретинолу. А ви діліться у коментарях засобами, які полюбилися вашій шкірі, роблять її сяючою та рівною! Дякую за те, що зазирнули у мій пост!