Купити Зубну пасту Elmex

Купити Зубну пасту Elmex

Купити зубну пасту на Makeup я прийшла через деякий час, як дізналась про неї. 😂
І от, трапився, вже і не пам'ятаю де, відгук про пасту. Що вона супер класна, що не має різкого аромату, що для чутливих зубів супер і т д.
І от, я уже купую пасту Elmex і пишу відгук про неї після місяця користування. 😍
Зубна паста Elmex, має густу консистенцію, а це означає, що її вистачає на довго. Для прикладу, ми користувались з чоловіком і нам вистачило майже на 2 місяці.
💚 Аромат - паста має приємний, не нав'язливий аром. Якщо чесно, мені здалося, що там присмак анісу)
Але, її не їсти ж нам і не на бутерброди мастити. Так от, вона не пекуча, не їдка і не тхне після чищення зубів м'ятою або ментолом.
💚 Сама паста - не чекайте піни, як від пінної вечірки, такого не буде, хоч весь тюбік вичавіть. Але, достатньо горошини для хорошої чиски.
💚 Очищення - зубна паста Elmex очищає ротову порожнину на 99% (1% залишу, не можу бути впевнена, немає мікроскопу) але відчуття дуже приємні. Відчуття чистоти.
💚 Чутливі зуби - це взагалі треба кричати усюди. Я маю максимально чутливі зуби і ясна, і маю проблему з підбором пасти, так от ця зубна паста для чутливих ясен підходить на всі 100 ( тут можу сказати впевнено)
При чищенні зубів ясна ніяк себе не проявляють, навіть відчуття, що у мене з ними все в порядку.
💚 Захис - зубна паста не тільки захищає від карієсу, а ще і завдяки своїм властивостям, покриває зуби захисним шаром, яких зменшує чутливість зубів.

Все, що можу сказати. Треба купити зубну пасту Elmex, закохатися в неї і не користуватись більше іншими.


P.S. Треба в тандемі з ополіскувачем, але це інша історія
Бо я ще не придбала його😂

Купити Зубну пасту Elmex
0
1
Підписки