Sofiia_Ts

Поживний крем для тіла

Поживний крем для тіла

Нарешті я спробувала цей крем і хочу поділитися враженнями!

Давно слідкувала за цим брендом, оскільки складники продуктів органічні і натуральні, ось наприклад склад цього крему для тіла:

Aqua, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem, Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Glucoside (and) Cetearyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis, Beeswax, Cyclopentasiloxane (and) Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Magnesium Aspartate (and) Zinc Gluconate (and) Copper Gluconate, Troxerutin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Fullerenes, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Lactic Acid, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Як бачите, найбільшу частку в складі займають не емульгатори і консерванти, а рослинні екстракти і олії. Тому крем є максимально поживним для тіла. Він має текстуру середньої плотності, але при нанесення тане в руках. Впитується трошки довше ніж інші креми, але ефект надає миттєвий. Шкіра стає насичена, пружна і м'яка. Пахне дуже приємно, легкий аромат оливки.

Взагалі і в інших продуктах складники просто ідеальні, в майбутньому хочу ще спробувати догляд для обличчя. Але обережно потрібно підходити до цього бренду алергікам через велику кількість олій.

Для поціновувачів натуральноі косметики рекомендую! Може хтось пробував щось ще цієЇ марки і може порекомендувати?

Поживний крем для тіла