Альона Нойвілль

Приборкання норовливого тону-консилера (+ огляд культових рум'ян)

Чим старшою я стаю, тим глибше у моїй косметичці ховаються яскраві тіні та тональні з повним покриттям. Є ризик, що я до них повертатимусь тільки у створенні креативних макіяжів: на кожен же день мій вибір – флюїдні текстури, підсвічуючі консилери та нюдові тіні. Але я так давно і сильно хотіла спробувати тональний-консилер Conceal+Perfect 2-In-1 від відомого бренду напівпрофесійної косметики Milani, що вирішила відступити від звички.

По-перше, мене підкупила заява виробника, що цей продукт можна використовувати як основу, так і консилер. Тобто можна очікувати, що текстура буде щільна, густа й дуже пігментована. Власне, це виявилося правдою. Наносити цей тон на усе обличчя мені не сподобалося – він здався важким, надто цупким, провалився у пори й не подружився з пудрою, якою я намагалася виправити ситуацію. Можливо, на менш сухій і текстурованій шкірі він працюватиме краще.

По-друге, як консилер Milani відпрацював свою ціну. Я наносила його різними способами – і пальцями, і пензлем, і вологим спонжем. Останній спосіб мені сподобався найбільше. Спонж "розбиває" структуру крему, пом'якшує нанесення й вбирає у себе зайве, а ще дуже раджу наносити цей продукт не з палітри, а з руки (тепло шкіри зробить структуру консилеру більш однорідною). Консилер перекрив мої синці, майже не підкреслив зморшки під очима й носився без скатувань чи сухості 8 годин. Більшого я й не вимагала)))

А тепер про рум'яна. Я вже й не згадаю, скільки років Baked Blush у відтінку Luminoso "роблять" продажі бренду Milani: цей продукт не втрачає популярності як серед візажистів, так і серед прихильників сяючих запечених рум'ян. Це найбажаніший відтінок у лінійці, його важкувато виловити в продажу. І це зрозуміло, адже колір – щось середнє між персиковим та рожевим, делікатно підсвічує, довго тримається, не плямить і пасує майже усім тонам та підтонам шкіри. Ну і красива упаковка на додачу.

Також бренд Milani, як заявлено, не тестується на тваринах. Тож якщо для вас це важливо – ще один плюсик в скарбничку виробника.