YuliHrytskoff

Крем для рук Weleda «Summer Boost» Express Hand Cream Limited Edition

Крем для рук Weleda «Summer Boost» Express Hand Cream Limited Edition

Для мене Weleda – це про любов! Любов до свого тіла, турботу про нього та повагу… Про єднання з природою та духовні практики…

Я дуже поважаю цей швейцарський бренд органічної косметики та ніжно люблю їх засоби, які періодично купую. Цьогоріч я не змогла пройти повз лімітованої літньої колекції засобів «Summer Boost» і нещодавно розповідала про неймовірно ароматний гель для душу із цієї серії (https://club.makeup.com.ua/post/37826/), а в сьогоднішньому дописі йтиме мова про не менш чудовий Крем для рук Weleda «Summer Boost» Express Hand Cream Limited Edition.

Крем прийшов до мене запакованим у милу картонну коробочку, витриману в ніжних блакитних тонах. На бічних стінках є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Сам крем поміщений у металеву тубу, дизайн якої аналогічний дизайну коробочки.

Кришечка пластикова, міцно закриває тубу на різьбу. Дозволяє зберігати крем у вертикальному положенні.

Об’єм крему – 50мл. Цього, наче, й небагато, та однієї туби вистачає досить надовго, оскільки для разового використання потрібно всього лиш малесеньку горошинку крему. Та й сама туба компактна і легенька – це ідеальний варіант, щоб носити з собою в сумочці, чи тримати на роботі.

Склад крему, як і всіх інших засобів від Веледи, що я мала, просто прекрасний! Компоненти безпечні та сертифіковані, в своїй більшості – органічні. Активними компонентами виступають олія насіння кунжуту, бджолиний віск, а також ефірні олії лайму, апельсину і кардамону.

Консистенція засобу кремоподібна, легенька, хоч на дотик і масляниста; щільність якраз оптимальна – крем не надто густий, але й рідким його також назвати не можна.

Текстура однорідна.

Колір – жовтувато-білий.

Запах – це справжня насолода й ароматерапія! Він цитрусово-освіжаючий з легкими пряними нотками. Ну дуже приємний! Відчуваю його на шкірі близько півгодинки після нанесення крему.

І, що важливо, парфумерна композиція крему – це не штучні ароматизатори, а натуральні ефірні олії у складі крему.

За рахунок якраз оптимальної консистенції та легкої нещільної текстури, крем дуже легко розприділяється по шкірі рук. До речі, на одне використання потрібно зовсім невелику кількість крему, тому розхід засобу виходить економним.

Поглинається крем дуже швидко, от просто за руками! Після – на шкірі немає ні липкості, ні жирності, ні відчуття плівки. Тому вважаю цей крем ідеальним для денного використання!

Після нанесення крему шкіра миттєво заспокоюється, проходять відчуття стянутості, печіння, дискомфорту. Навпаки, з’являється відчуття зволоженості та захищеності шкіри від зовнішніх подразників. Також візуально приховуються почервоніння, лущення, шкіра на дотик гладенька і м’яка, на вигляд – доглянута.

При регулярному використанні шкіра знову набуває свій нормальний вигляд, стає достатньо зволоженою, проходять лущення, а дрібні пошкодження і ранки заживають. Тобто крем дійсно позитивно впливає на шкіру рук і лікує її, а не створює суто візуальний косметичний ефект.

До речі, крем поглинається шкірою повністю – при митті рук немає відчуття, що змиваєш зі шкіри якусь плівку, як буває після багатьох інших кремів.

Ну і, щоби не бути голослівною, показую на фото, як спрацював крем на моїй шкірі рук.

Так мої руки виглядали на момент початку користування цим кремом. Шкіра страшенно суха (незважаючи на регулярне використання іншого крему для рук), лущиться, пече і болить.

А так шкіра рук почала виглядати буквально після декількох днів використання крему Weleda «Summer Boost» (наносила крем після кожного миття рук і на ніч). Пройшли лущення, шкіра гладенька, м’яка і зволожена. Виглядає доглянутою.

Я дуже задоволена і якістю, і ефективністю Крему для рук Weleda «Summer Boost» Express Hand Cream Limited Edition! В нього прекрасний, абсолютно безпечний для здоров’я і довкілля склад; приємний аромат, який є свого роду ароматерапією; дуже швидко поглинається, не залишаючи на руках ні відчуття липкості, ні жирності, ні плівки; дійсно лікує шкіру рук, роблячи її здоровою, зволоженою, еластичною та неймовірно приємною на дотик та на вигляд. Звичайно, рекомендую!💚