ВЕЛИКИЙ ОГЛЯД CERAVE | pt.1
Я думаю що тут вступ не потірібен, як і цей бренд у рекламі)
Тут буде огляд лише поки 2 продуктів, а в наступному пості буде огляд 3 на 30 лайків відповідно)
Гель для проблемної шкіри
Мені особисто здався заслабким, але комусь він заходить)Залишає липку плівку ,яку можно закрити кремом того ж бренду
Розберемо склад
Aqua/Water, Glycerin, Sodium Hydroxide, Glycolic Acid, Lactic Acid, Salicylic Acid, Niacinamide, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Triethyl Citrate, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Hydroxypropyl Guar, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Phytosphingosine, Benzoic Acid
Впринципі склад непоганий за виключенням алкоголю, давайте розберемо гарні компоненти:
Гликолієва кислота- може бути алергеном через його низьку молекулярну масу, але сприяє відновленню шкіри
Молочна кислота-гарна кислота,не сильно агресивна
Салицилова кислота-золотий компонент для проблемної шкіри,але з ним треба бути обережним, бо спочатку може висипати
Ніацинамід-заспокіювальний компонент,теж може викликати висипку,але це нормально для незвикшої шкіри
3 кераміди- регенеруючі компоненти, зволожувачі, фірмові інгедієнти цього бренду
Моя оцінка - 7/10
Крем для сухої і дуже сухої шкіри
Базовий зволожувач,не бачу чогось прям вау)Нормально як закрити активи, але залишає невелику плівку
Розберемо склад по традиції:
Aqua / water, glycerin, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, ceteareth-20, petrolatum, dimethicone, phenoxyethanol, behentrimonium methosulfate, potassium phosphate, ethylhexylglycerin, sodium lauroyl lactylate, disodium edta, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, sodium hyaluronate, tocopherol, ceramide eop
Тут вже ситуація гірше,бо кількітсь аллергенів 🔝
2 алкоголя-ну думаю тут пояснювати не треба,але що воно робить у кремі для сухої шкіри?
petrolatum-продукт нафтопереробки,може забивати пори
dimethicone-робить плівку на обличчі,може забити пори але зараз визнаний безпечним
phenoxyethanol-інгредіент з тонеру rhode який викликає розлади нервової системи у дітей до 3 років (крем 3+)та може накопичуватися в організмі і завдавати шкоди,там він був з кінця, а тут посередині, скоріш навіть спочатку( не той компонент який повинен бути у дерматокосметиці такого рівня
кераміди-фірмовий компонент сераве,зволожувач
SLL-зволожувач
Моя оцінка - 6/10
Дякую за увагу!Ставте подобайку та дивітся інші пости у профілі
Всі фото мої,пост не є лікарською/професійною порадою,самолікування може завдати шкоди вашому здоров'ю
Коментарі (0)