Lykova_Irina

Туш для вій у незвичному кольорі бургунді

Туш для вій у незвичному кольорі бургунді

Не так давно лінійка тушей від Maybelline Lash sensational поповнилася новим кольором - burgundy brown. Тож, мої враження від неї.

До випуску туші Maybelline Sky high , я користувалася класичною версією Lash sensational і була сповна задоволена. Туш подовжує вії, робить їх об'ємними, лягає без грудочок, добре розділяє, не осипається, не відбивається та добре змивається засобами для зняття макіяжу. Це все, слово в слово, можна повторити і щодо туші у кольорі бургунді.


Цей колір я б описала, як теплий темно-коричневий. Немов би у коричневу туш додали трішки червоного пігменту. Ще дуже схожий колір у олівця від Lamel у відтінку мокко.

Щіточка, як у класичної туші Lash sensational - силіконова, у формі ложечки, де з одного боку щитинки коротші, з іншого - довші.

Туш для вій у незвичному кольорі бургунді
Туш для вій у незвичному кольорі бургунді
Туш для вій у незвичному кольорі бургунді

Раніше у мене були довгі та густі вії, навіть без туші. Але з віком вони стали тонкі та не такі виразні, кінчики вигоріли. Крім того, вони у мене прямі. Але, на фото з порівнянням нафарбованих та не нафарбованих вій видно, як туш їх преображає. Вони виглядають явно густішими, довшими, підкрученими.

Я нанесла два шари туші. Вії розділені, не схожі на павучі лапки, рівненько лягають "сонечком". В принципі, при бажанні можна нашарувати ще, формула туші, принаймні, поки вона свіжа, це дозволяє. Але мені достатньо саме такого результату.

Висновок. Туш класна і я від щирого серця можу її рекомендувати. Щодо кольору, то даний відтінок добре проявляється лише при яскравому світлі, на сонці. При денному світлі у приміщенні він виглядає чорним, просто більш м'яким та не таким контрастним. Для денного макіяжу більше і не треба. Хоча, якщо чесно, я, все ж таки, більше люблю чорні туші, тому цією користуюся не кожного дня, але 1-2 рази на тиждень у мене тягнеться до неї рука.

Ну і там 👆 повний образ. Дякую, що дочитали 😘