Швець Карина🤍

Shelly Nail & Cuticle Oil

Shelly Nail & Cuticle Oil
Shelly Nail & Cuticle Oil

Моя кутикула постійно знаходиться у пересохшому стані, навіть вже через тиждень після манікюру.

Скільки б я не зволожувала руки кремом, ця проблема нікуди не дівалась, тому було прийняте рішення обзавестися олійкою для кутикули і періодично зволожувати цю зону, щоб захищати її від надмірної сухості.

Shelly Nail & Cuticle Oil

Неодноразово казала, що в питаннях догляду за нігтями Shelly довіряю на 100%, тому що навіть моя мама (майстер манікюру) користується їх продукцією, значить тут все 👌🏻

Навіть я думаючи, я одразу почала обирати олійку з їх асортименту.

Серед значної кількості різних ароматів олійок вибір припав на суничну🍓

Також мені хотілося олійку саме у форматі ручки з пензликом, адже в планах було зберігати її біля ліжка і використовувати щоденно на ніч.

Тут всього 3 мл обʼєму, але запевняю, що їх вистачить на довгий проміжок часу.

Аромат олійка має справді приємний суничний, не хімічний і не дратуючий ніс. Дуже ніжний, нагадує топінг для морозива чи полуничний джем.

Вся необхідна інформація про склад, спосіб застосування і терміни придатності зазначена на пакуванні.

Ручка з одного боку має зручний пензлик для нанесення, який виконаний якісно. Зазвичай у таких олійках пензлик швидко топорщиться при активному користуванні, але тут ця проблема відсутня✅

З іншого боку ручка оснащена кнопкою, що порціонно видає засіб на пензлик. Завдяки такому механізму олійка не протікає і сама упаковка залишається чистенькою та приємною на дотик, без підтіків.

Зберігаю, про всяк випадок, пензликом догори.

Сама порція олії, яку видає пензель, є оптимальною і її вистачає на одну руку (або ногу😅коротше кажучи, на 5 пальців) при щедрому нанесенні. Якщо хочеться більш легкого шару, то можна порцію розтягнути і на всі 10 пальців рук/ніг.

Зазвичай раніше я не любила такі продукти через жирність, і завжди, коли мама пропонувала мені взяти собі олію для кутикули, відмовлялась.

Але олія Shelly має приємну і справді не жирну текстуру. Так, вона масляна, але швидко всосується, навіть якщо не втирати після нанесення, а залишити шар олії на кутикулі.

Саме так я роблю на ніч - просто наношу олійку на всі пальці рук та ніг і лягаю спати.

Жодної плями на постільній білизні за два тижні користування олією ще не було помічено✅ До ранку олійка повністю вбирається і залишає по собі лише приємні відчуття.

Іноді наношу її і вдень, якщо не потрібно нічого робити і можу посидіти годинку в спокої.

При нанесенні на кутикулу олія моментально забирає сухість як візуально, так і по відчуттям. Цей ефект є накопичувальним, і з часом я почала помічати, що сама по собі кутикула вже не така суха навіть вдень і, наприклад, після душу.

Вона стала не такою помітною, як раніше, набагато мʼякшою та змінила колір з білого (при пересиханні) на колір моєї шкіри :)

Олія для нігтів та кутикули від Shelly стала моїм мастхевом і справжньою помічницею у боротьбі з сухою кутикулою та дискомфортний відчуттями.

Якщо ви, як і я, теж маєте подібну проблему - цей засіб точно допоможе її побороти.

Ціна в них більш, ніж доступна, можна обрати різні аромати та обʼєми - якщо не хочеться брати цілих 30 мл, то для знайомства така невелика ручка підійде ідеально, адже вона дуже компактна і поміститься в будь-яку сумочку (і точно її не забруднить).

🍓Paraffinum Liquidum - мінеральна олива, яка зволожує шкіру;

🍓Macadamia Ternifolia Seed Oil - олія макадамії, живить та пом'якшує шкіру;

🍓Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil - олія виноградних кісточок, містить антиоксиданти;

🍓Cannabis Sativa Seed Oil - олія конопель, заспокоює та живить шкіру;

🍓Fragaria Vesca (Strawberry) Extract - екстракт полуниці, який може мати антиоксидантні властивості;

🍓Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil - олія соняшнику, заспокоює та зволожує;

🍓Tocopheryl Acetate - вітамін E,

🍓Fragrance - ароматизатор;

🍓CI 7 - барвник.