A.

Бритви для обличчя та брів Real Techniques Face and Brow Razors

Бритви для обличчя та брів Real Techniques Face and Brow Razors

Ці бритви легко видаляють небажане волосся на обличчі без подразнення - незалежно від того чи користуватись ними на сухій шкірі, чи на вологій. Підходять для чутливої шкіри на ретиноїдах.

Завдяки дрібним хвилькам на лезі, саме ці бритви не тягнуть та не зачіпають мою шкіру, адже в минулому мала неприємний досвід з бритвами іншого виробника з великими хвильками на лезах.

Бритви для обличчя та брів Real Techniques Face and Brow Razors

Велике лезо призначене для використання по всьому обличчю (якщо вас цікавить прибрати пух).

Маленьке лезо зручне для брів та вусиків.

Лезами потрібно користуватись в напрямку росту волосся, однак я тестувала і проти росту і не отримала жодного подразнення.

Бритви Real Techniques доступні в упаковці по 3 штуки з власними захисними ковпачками для безпечного та чистого зберігання. Перед одяганням ковпачка треба добре просушити лезо, адже як і з зубною щіткою - вологе середовище сприяє утворенню бактерій.

Тепер найголовніше - додаю фото сьогоднішнього результату на сухій шкірі на вусиках. Займає така процедура в мене зранку декілька секунд. Одразу наношу догляд та сонцезахист. Подразнень від цих бритв у мене не буває. Мені особисто бритв вистачає приблизно на 6 місяців.

Дуже рекомендую!