Точилка косметична ViSTUDIO Sharpener mini
Якщо ви не знаєте, чим підточити гелеві олівці, то вам потрібна ця точилка! Якісна, гостра, довговічна. Їй «по зубам» навіть самі капризні олівці!
Косметична точилка, як не крути, один із найнеобхідніших косметичних аксесуарів для тих, хто створює макіяж з допомогою олівців. Особисто в мене жоден мій макіяж не обходиться без стрілочок, та й контур губ я люблю окреслювати саме олівцями. Але для легкого промальовування чітких, точних ліній, олівець завжди має бути гарно підточеним, для чого потрібна якісна точилка. Та знайти таку, яка б підходила для заточування олівців з різними корпусами, не ламала й не розкришувала грифель, була гострою, довговічною й дійсно якісною, виявилось задачею не з простих. Та, на щастя, мої пошуки таки увінчались успіхом, коли я придбала Точилку косметичну ViSTUDIO Sharpener mini, про яку хочу розповісти більш детально у даному відгуку.
Зовнішній вигляд. Характеристики
Одразу після придбання точилка була запакованою у мініатюрну картонну коробочку чорного кольору, на обороті якої можна ознайомитись з основною інформацією про аксесуар від виробника.
Сама ж точилка класичної прямокутної форми, компактна (2,5*1,5 см), тому її можна носити із собою в косметиці. Корпус виготовлений із якісного пластику чорного кольору, він міцний, не гнеться при натиску, не має ніякого стороннього запаху. На одній із бічних стінок – нанесений логотип бренду.
Діаметр отвору для олівців універсальний – підходить для всіх олівчиків стандартного розміру.
Лезо виготовлене із титану, чудово заточене і дуууже гостре. Закріплене міцно, не хитається.
Використання, результат, мої враження від точилки косметичної ViSTUDIO Sharpener mini
Я дуже задоволена цією точилкою! І її якістю, і тим, як вона справляється із поставленими перед нею задачами! Лезо в точилки дуже гостре, завдяки чому вона з легкістю заточує олівці з будь-яким корпусом – класичним дерев’яним, чи твердим пластиковим; та будь-які стержні – м’які, тверді, гелеві…
З допомогою даної точилки олівці заточуються таким чином, що стержень виходить дуже гострим, що ідеально для промальовування навіть найтонших стрілочок.
Точилка абсолютно не ламає і не кришить ні грифель, ні корпус олівця.
До того ж, вона підходить практично для всіх видів косметичних олівців стандартного розміру.
А тепер хочу наглядно показати, як працює ця точила.
Абсолютно безпроблемно підточує олівці з класичним дерев’яним корпусом. Грифель виходить гострим і рівним. Не поламаним.
А це була задача ускладненого рівня – гелеві олівці з дуже твердим пластиковим корпусом та м’яким гелевим грифелем. Нормально підточити такі і не поламати/розмазати грифель – це пройти всі кола пекла! Але так було до того, як в мене з’явилась точилка від ViSTUDIO))) Бо, як бачимо, вона з легкістю впоралась із заточуванням навіть таких проблемних олівчиків.
Підсумки
Точилка косметична ViSTUDIO Sharpener mini – це просто мій маст-хев! Навіть не уявляю, як би я без неї підточувала свої улюблені гелеві олівці! Вона якісна, дуже гостра, їй під силу олівці з будь-яким корпусом! Рекомендую від щирого серця!
Коментарі (0)