YuliHrytskoff

Точилка косметична ViSTUDIO Sharpener mini

Точилка косметична ViSTUDIO Sharpener mini

Косметична точилка, як не крути, один із найнеобхідніших косметичних аксесуарів для тих, хто створює макіяж з допомогою олівців. Особисто в мене жоден мій макіяж не обходиться без стрілочок, та й контур губ я люблю окреслювати саме олівцями. Але для легкого промальовування чітких, точних ліній, олівець завжди має бути гарно підточеним, для чого потрібна якісна точилка. Та знайти таку, яка б підходила для заточування олівців з різними корпусами, не ламала й не розкришувала грифель, була гострою, довговічною й дійсно якісною, виявилось задачею не з простих. Та, на щастя, мої пошуки таки увінчались успіхом, коли я придбала Точилку косметичну ViSTUDIO Sharpener mini, про яку хочу розповісти більш детально у даному відгуку.

Одразу після придбання точилка була запакованою у мініатюрну картонну коробочку чорного кольору, на обороті якої можна ознайомитись з основною інформацією про аксесуар від виробника.

Сама ж точилка класичної прямокутної форми, компактна (2,5*1,5 см), тому її можна носити із собою в косметиці. Корпус виготовлений із якісного пластику чорного кольору, він міцний, не гнеться при натиску, не має ніякого стороннього запаху. На одній із бічних стінок – нанесений логотип бренду.

Діаметр отвору для олівців універсальний – підходить для всіх олівчиків стандартного розміру.

Лезо виготовлене із титану, чудово заточене і дуууже гостре. Закріплене міцно, не хитається.

Я дуже задоволена цією точилкою! І її якістю, і тим, як вона справляється із поставленими перед нею задачами! Лезо в точилки дуже гостре, завдяки чому вона з легкістю заточує олівці з будь-яким корпусом – класичним дерев’яним, чи твердим пластиковим; та будь-які стержні – м’які, тверді, гелеві…

З допомогою даної точилки олівці заточуються таким чином, що стержень виходить дуже гострим, що ідеально для промальовування навіть найтонших стрілочок.

Точилка абсолютно не ламає і не кришить ні грифель, ні корпус олівця.

До того ж, вона підходить практично для всіх видів косметичних олівців стандартного розміру.

А тепер хочу наглядно показати, як працює ця точила.

Абсолютно безпроблемно підточує олівці з класичним дерев’яним корпусом. Грифель виходить гострим і рівним. Не поламаним.

А це була задача ускладненого рівня – гелеві олівці з дуже твердим пластиковим корпусом та м’яким гелевим грифелем. Нормально підточити такі і не поламати/розмазати грифель – це пройти всі кола пекла! Але так було до того, як в мене з’явилась точилка від ViSTUDIO))) Бо, як бачимо, вона з легкістю впоралась із заточуванням навіть таких проблемних олівчиків.

Точилка косметична ViSTUDIO Sharpener mini – це просто мій маст-хев! Навіть не уявляю, як би я без неї підточувала свої улюблені гелеві олівці! Вона якісна, дуже гостра, їй під силу олівці з будь-яким корпусом! Рекомендую від щирого серця!