Козаченко Аня

Percy&reed, CHI, Lador

Percy&reed, CHI, Lador

Жодна моя рутина по догляду за волоссям не проходить без цих засобів. Вони дещо схожі між собою, мають подібну текстуру та ефект, а також всі ці засоби мають класні аромати. Я їх наношу на вологе волосся перед сушінням феном. Що ж роблять ці засоби?
PERCY & REED TURN UP THE VOLUME VOLUMISING NO OIL Oil - це сироватка для об’єму волосся, яка додає повноти тонким, рівним, м’яким пасмам і зміцнює коріння, щоб волосся було густішим. Невагома формула забезпечує всі переваги олії без олії. Покращує текстуру волосся та надає блиску. Допомагає контролювати статику та захищає волосся від теплового пошкодження під час укладання.
CHI Argan Oil Plus Moringa Oil - це зволожуюча олійка для волосся, яка робить його гладким та шовковистим. Олійка добре вбирається та не жирнить волосся.
CHI Silk Infusion - відновлюючий комплекс для волосся з шовком. Засіб зволожує і розгладжує, зміцнює і відновлює волосся. Після використання з волосся стає м'яким і гладким, сяйним і пружним.
Lador Perfect Hair Therapy - відновлювальна сироватка, яка відновлює структуру, активно зволожує і живить волосся. Після застосування локони набувають блиску, стають м’якими, шовковистими та слухняними.

Percy&reed, CHI, Lador
Percy&reed, CHI, Lador
Percy&reed, CHI, Lador