Mandarinka

Щоб виглядати гарно на пінній вечірці, розпочніть з пінного скрабу

Щоб виглядати гарно на пінній вечірці, розпочніть з пінного скрабу

Дуже активно ввожу скраби в свій догляд: кавові точно не моє, бо дуже агресивні, кокосовий непоганий, але прям занадто м’який. Сольовий це прям моє, а от цукровий - я пробую вперше. Ще більше додає цікавості - те що він пінний. Як це і куди той цукор додали Tink будемо розбиратись разом.

Баночка стандартна, але дуже яскрава, що підкреслює соковитість фруктів-суперфудів в складі. Є спеціальний захист від першого відкриття, що максимально важливо коли купуєте товар просто з прилавків магазину. Вся інформація про продукт є на етикетці, тому краще одразу переходити до вмісту баночки.

Щоб виглядати гарно на пінній вечірці, розпочніть з пінного скрабу
Щоб виглядати гарно на пінній вечірці, розпочніть з пінного скрабу
Щоб виглядати гарно на пінній вечірці, розпочніть з пінного скрабу

Цукровий скраб приємного ніжно-рожевого кольору. Окрім безпосередньо скрабу - є ще “пропитка” насичено рожева в якій він плаває.

Позиціонований аромат “Гуава та м’ята” - чесно кажучи гуаву я не куштувала, але якщо вона пахне саме так - вона мені вже подобається! Аромат солодкий, насичений, свіжий (можливо за рахунок м’яти), мені нагадав аромат кувуна, але дуже насичений. Так, коли використовую скраб, аромат стоїть на всю ванну кімнату.

Мої опасіння щодо скрабу: цукор швидко розчиниться, а якихось додаткових скрабуючих компонентів в складі немає і ефекту взагалі не буде. Але все виявилось набагато краще і простіше.

Я наносила скраб на вологе тіло, брала невеличку кульку, розділяла на 2 частинки в обидві долоні і починала розтирати починаючи зі стегон активними рухами. Коли я пробувала такий масаж кавовим скарбом я прям відчувала як я дряпаю шкіру тіла, а в цьому випадку я і відчуваю що непогано скрабую тіло, але при цьому не шкрябаю його. Окрім того майже одразу починає з'являтись піна - це не така бульбашкова піна як у шампуня, більше схоже з тим як ви розмилили мило і воно трошки тягуче, щільне по шкірі. Склалось враження, що ця піна трошки довше дозволяє цукру не розчинятись повністю.

Загалом у мене до повного розчинення цукру вистачає хвилинок на 3-5, далі вже часточки не такі щоб вони давали помітний ефект. Піна ж залишається стабільною, ароматною і її потім потрібно змити водою.

✔️ М’яке і ніжне, але ефективне скрабування тіла

✔️ Поєднання цукрових часточок і пінного компоненту, що не дає цукру миттєво розчинятися і продовжує дію скрабу

✔️ Робить шкіру гладенькою, приємною на дотик

Шкіра після масажу дуже приємна, гладенька, пружна. Окрім того, через активний масаж стимулюється кровообіг, на шо тіло завжди реагує. Головне інтенсивно робити масаж, “не гладити себе”, а активно скрабувати. Тим паче м’якість скрабу не дозволить вам собі нашкодити.