Blics hair ✨💫

Та як же його обрати?!?!?

Та як же його обрати?!?!?

Як вибрати шампунь і не нашкодити шкірі та волоссю.

На ринку зараз представлена темрява шампунів: для кінчиків, що січуться, для тьмяного, слабкого волосся, проти випадання, для росту і так далі.

‼️По правді:

Єдина функція шампуню – це очищення. Все!

Всі інші обіцянки далеко не завжди працюють.

Жирному типу потрібні шампуні для цього типу, тобто найпростіші, без різноманітності добавок, що кондиціонують. З аніонними ПАР.

Але потрібно чергувати м'які шампуні з добре очищаючими в тому випадку, якщо у вас сухе і пошкоджене волосся по довжині і щоб не порушити мікробіом шкіри.

Прикладом гарного шампуню (за складом) для жирного типа є Pantene aqua light

Якщо у вас нормальний тип, то упор йде на м'який, але іноді ми підключаємо добре промиваючий (для жирного типу шкіри), щоб ретельно очищати шкіру.

В мене нормальний тип шкіри. Я почала розбиратися, який же шампунь обрати, перебрала за складом близько 10 шампунів та нарешті знайшла його: Insight Energizing

ВПЕРШЕ! Вперше я відчула, що таке чиста шкіра голови (вона навіть поскрипувала), запах в шампуня... ну неймовірний! Як запах апельсинової аскорбінки! Після миття, відчувається легенький холодок. Цей шампунь просто неймовірний. Я з ним не розлучуся, поки мій тип шкіри голови не зміниться!)

Сухому типу шкіри потрібні м'які шампуні.

Навіть з маслами та силіконами (якщо ви їх не уникаєте з якихось причин).

В ідеалі кожному типу шкіри потрібно декілька

прикладом такого шампуню є OGX Coconut milk