Spodobaieva Maryna

Розпаковка

Розпаковка

Довгих описів тут не буде, але можливо комусь стане в нагоді. Тож покупки 25+:

1. Залізо від NOW Foods, 18 мг. + Вітамін С від 21st Century, 250 мг. Просто ідеальна комбінація для підтримки заліза в організмі, вітамін С в маленькому дозуванні покращує всмоктування заліза в кишечнику і є потужним антиоксидантом, плюс допомагає з симптомами нудоти. На постійній основі п’ю 18мг., але після здачі аналізів потрібно додатково трішки підняти.

2. Цинк з вітамінами C і B6 від 21st Century, жувальні таблетки, зі смаком вишні. Таку баночку ви також побачите в пустих баночках травня. Купую на постійній основі останні два роки, в період застуди найкращий помічник.

3. Силімариновий комплекс від California Gold Nutrition, класний трав’яний комплекс з гарним складом для підтримки печінки.

4. Зеаксантин із лютеїном від Nutricost, зовсім новий для мене бренд, але потрібно було таке дозування, на нашому ринку досить складно знайти. Перед цим було іншого бренду Lake Avenue Nutrition, дуже класно знімало втому з очей.

5. Знеболювальний крем глибокої дії від Amish Origins, просто особиста рекомендація. Була в пошуках хорошого крему після того, як зрозуміла, що на нашому ринку вже не найти Фіналгон, або ціна 1000+.

6. Капсули з магнієм від Life Extension, це вже моя третя баночка і найбільший тут плюс потрібно всього одну на день. На жаль перед чим були де потрібно було пити два чи три рази не день, ще той квест.

Дякую всім за увагу(✿◡‿◡)

Розпаковка
Розпаковка
Розпаковка
Розпаковка
Розпаковка
Розпаковка