Метеоритний дощ,
або що робити з блискітками
Привіт, дівчатка!
Вирішила сьогодні розповісти про свій лайфхак із метеоритами. Пробачте ті, хто вже давно так зробили, а ті, хто забракував метеорити через той косяк швидше реанімуйте та включайте ці дивовижні пудрові кульки у щоденний макіяж.
Почну з того, що три роки тому я придбала пресовані метеорити у вигляді пудри Guerlain Meteorites Compact Pressed Powder у кольорі 02-clair. Радощам не було меж - ефект ідеальний, єдине що розчарувало - відсутність пуховочки... але вже най. Я все одно закріплюю цією пудрою макіяж десь перед тим, як виходити з дому, тому користувалася пензликом для пудбри і все було ок.
А як кайфово дістати цю пудру десь в ресторані або просто потішитися ароматом посеред білого дня ... мабуть для цього я її і придбала))
Тепер до суті - пресована манюнька, як бачите на фото, скінчиться вже ось-ось і я вирішила, що якщо я все одно нею користуюся тільки вдома, то візьму більші метеорити вже у вигляді кульок Guerlain Meteorites Light Revealing Pearls Of Powder у кольорі 2 clair/light... пуховочки ж не буде і так, і так...
Одним словом оце на радощах намазалася я цією красою і щось не зрозуміла приколу, бо обличчя було все у крупних блискітках. На шкірі яка схильна до жирності це (м'яко кажучи)виглядало не дуже.
Ну як для новорічного чи весільного макіяжу, то може ще й ок, але вийти в супермаркет аж настільки "ефектно" ✨ в мої плани не входило.
І ось ниньки вже третій день моїх експериментів і мене осяяла думка - вибрати окремо ці білі сяючі кульки (слід від них гарно видно на фото з рукою) і грець із ними (я вже навіть придумала, що великим пензликом можна буде мастити їх на засмагле тіло:)
На фотках бачите процес перебирання - саме білі кульки створювали оцей ефект новорічної ялинки, тому я нещадно їх прибрала. Показую, що на дні баночки лишилося трішки пудри.
Так що тепер сяючі блискітки переїхали в окремий контейнер, який самі знаєте, де купити))
Бажаю всім тільки вдалих косметичних експериментів!
Коментарі (0)