Vikulyk

Мій любимчик у світі консилерів

Я вже не можу перелічити скільки баночок цього консилеру у мене було, але купляла його найчастіше з усіх. На мою думку він прекрасний у всьому.

В мене є три відтінки, хоч два з них закінчились, але все тримаю їх для відгуку, тай рука не піднімається викидати такі вишукані флакони, плюшкін я ще той.

Детальніше покажу відтінок 01, адже ще маю ого вдосталь, про інші розповім і покажу, як виглядають на стіку, може хоча якась користь з цього і буде при виборі консилера, хоча чомусь вказано, що це хайлайтер, так він має підвічуючий ефект, проте важко його таким назвати.

У мене три відтінки:01, 02, 03, цікаво вийшло)

На фото я їх розмістила: зліва-направо

01-рожевий, світлий, саме він дуже гарно маскує мої синячки, я не розбираюсь в колористиці, але якось так виходить. Гортайте фото, там свотч на цей відтінок.

02-нейтральний, світлий, вже менше маскує саме мої сліди недосипу, проте добре підсвічує шкіру під очима, впринципі, як і інші відтінки. Він такий гарний у цій своїй нейтральності, тому я інколи використовувала його на все обличчя.

03-середній лососевий, гарно приховує сліди втоми і приблизно одинаковий з моїм відтінком шкіри, 01 і 02 трішки світліші.

Я спочатку не дуже оцінила цей засіб, бо думала, що він буде густий і дуже сильно замазувати синяки, але насправді мені і не треба було такого ефекту, адже синяки в мене не сильно виражені, тому підсвічення без блискіток, здоровіший вигляд шкіри і більше того догляд і невагомість-зіграли ключову роль в моїй любові до Touché Eclat.

Текстура тут досить легенька, він ніжно лягає на шкіру, тут не буде такого сильного маскування, як у Maybelline, про який я писала раніше, що чудово підійде для вікової шкіри, яку не хочеться обтяжувати, крім того він зовсім не сушить, навпаки, коли довший час використувавала тільки цей засіб у вигляді консилера-побачила, що шкіра стала кращою, в мене щей був період, коли міцелярка Garnier дуже висушила ніжну шкіру.

На першому фото "гола" шкіра

Далі наношу у відтінку 02

Розтушовую пензлем. Якщо порівняти з першим фото, то помітно, що він не підкреслив зморшки, навпаки вони виглядають більш згладженими. Також тішить, що напротязі дня не западає у зморшки і взагалі тут дуже добра стійкість.

Упакування викликає особливий захват, мені дуже подобається, настільки дорого-багато і це кайф!

Деякі флакончики у мене вже купу років, при цьому виглядають досить гідно, хоч я часто їх кидала в сумку без косметички.

Доречі ворс з кісточки не випадає і не стерчить у різні боки, нею легко наносити засіб, проте тушую вже пальцем чи більш пишним пензлем.

Щоб витиснути продукт тут є чорна кнопка, що теж зручно.

Touche Eclat-не даремно бестселлер бренду YSL, за весь час, за всі роки спроб, кращого для себе не знайшла.

09 травня, 2024
Vikulyk
09 травня, 2024