Sofiia_Ts

Пінка для вмивання з екстрактом центелли SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam

Пінка для вмивання з екстрактом центелли SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam

Всім привіт, сьогодні довгоочікуваний огляд пінки, бо я замовила 2 місці назад, а почала користуватись десь місяць назад, бо стара ніяк не могла закінчитись 😄

Чому такий заголовок? Бо я зазвичай користуюсь умивалками вже у вигляді пінки. Бо в молодості стикнулась з агресивними корейськими гелями-пінками, які вичищали до скрипу і наробили мені багато біди. Минулий рік раз дала шанс популярній умивалці Cosrx Good Morning Gel Cleanser, але далі ж та сама проблема пересушування (брала на літо).

Тому як потепліло, знов дала шанс такого типу вмивання. Проте тут я упустила момент, який буде нижче, де склад.

Пінка для вмивання з екстрактом центелли SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam

З Skin1004 я знайомлюсь вперше, і навіть проста коробочка мене зразу вразила! Вона така приємна тактильно, що я би трогала її і трогала, дуже бархатиста ☁️ Сама пінка в комфортному для користування тубусі, кришка щільно закрита та не буде ризику протікання.

Гель має легку більш кремову текстуру світло-сірого кольору, який при контакті з водою перетворються на білу ніжну піну. Треба зовсім трошки, навіть півгорошинки вистачає для обличчя, тому буде дуже економним (на півроку точно). Без аромату.

А в чому ж була моя помилка? Бо я взяла дуже багато засобу, і він мені вимив лице до неприємного скрипу. Тому тут варто бути обережним, в кого шкіра схильна до чутливості.

Якщо брати адекватну кількість засобу (як на відео), то очищення якраз як має бути. Нема ефекту скрипу, делікатно очищує шкіру без відчуття стягнутості і є навіть трохи освітлення шкіри після вмивання.

Centella Asiatica Extract, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Aqua, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Potassium Benzoate, Polyquaternium-67, Citric Acid, Dextrin, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Eclipta Prostrata Extract, Coccinia Indica Fruit Extract.

Друга моя помилка - я тупо забула проаналізувати склад перед придбанням, а я це роблю постійно 🙃 Де була моя голова в цей момент, не знаю... але вже, проаналізую тут.

Склад досить простий, засіб на основі центели (33%), що уже добре. Також тут багато кокосових м'яких ПАР, гліцерин, розчинники, лимонна кислота!, сода!, ну і в кінці парочку рослинних екстрактів та гіалуронова кислота.

Звичайно, вибирати засіб рандомно як я не рекомендую 😄 Я з своєю чутливою шкірою можу ним користуватись, проте вичавлюю його дуже мало (як на відео). Подразнення він не викликав, очищення не надмірне і це для мене найголовніше.

Ця умивалка більше підійде власницям комбінованої або жирної шкіри, і не схильна до сухості. Я прибережу цю пінку більш на теплий період, коли моя шкіра буде менш чутлива. Моя оцінка поки 7/10.