Креветка

Парфумована вода Comex Bamboo

Бренд натуральної косметики Comex Ayurvedic Natural бачила на мейкапі, та наштовхнулась в одному з побутових офлайн магазинів на мініатюрки їх парфумованої води. З цікавості рука потягнулась до тестерів і після "прослушки" одна коробочка все ж таки пішла у чек. Це був Comex Bamboo Eau De Parfum For Woman

Я здивована, що водичка звучить на шкірі та одязі дорожче, ніж коштує. Зазвичай мене не цікавлять такого формату флакончики, можливо я пропустила багато хороших ароматів через це 😅

🎋Серія Bamboo зеленого кольору пахне дійсно м'яко та шовково, трошки свіжість зелені, квітковий цвіт, пелюстки, в міру солодко(щелепу не зводить). Але головне, що добре відчуваю пудровість та вершковість(ніби солодкий пил), чим і підкупив, бо я люблю таке. Маю не багато досвіду з парфумерією, тому залишу піраміду з сайту мейкапу для наочності.

Також в описі на Make up вказано, що аромат гурманський.

Початкова нота розливається по тілу легким флером солодкувато-терпкого апельсинового цвіту, який наповнює повітря легким акцентом жасмину.

Нота серця дарує чудову базу з деревно-трав'янистого бамбука з шипровими мотивами, оповитими важким водянисто-маслянистим акцентом зеленої лілії та бальзамічно-солодкуватого іланг-ілангу.

Кінцева нота завершує композицію витонченим і яскравим шлейфом, в якому об'єдналися спокуслива, лікерна солодка ваніль, пудрово-вершковий мотив сандалової деревини та смолиста, томна морська амбра, покрита кристалами солі.

У висновну та дивлячись на усі ці ноти, аромат дійсно мені приємний, він цікавий! Смачно 😌

Вартість зовсім не велика, дозатор працює добре та розпиляє дуже дрібно, створюючи хмарку. Ось так випадково я відкрила для себе світ парфумерних водичок Comex.

А поки флакончик залицяється до Вас з моєї косметички, я дякую за увагу до допису 💚

Поділіться, будь ласка, враженнями, якщо теж користувалися цим або іншими ароматами бренду.

Парфумована вода Comex Bamboo