Mila__Mi

Ти кожного разу даруєш мені насолоду

Ти кожного разу даруєш мені насолоду

Останнім часом я все частіше обираю для себе нішеві парфуми, бо саме в них можна знайти щось дуже цікаве, нове та незвичне.

Начитавшись ваших відгуків у спільноті я вирішила також спробувати аромат від американської нішевої парфумерії - Fantasy Community Perfumes. Перше, що мене зацікавило (звичайно окрім красивих флакончиків) - це історія створення бренду, мотивація і натхнення власника на створення нішевої парфумерії, яка ось триває вже не одне покоління.

Назва бренду якраз таки про те, що ніша створена для тих, хто шукає для себе щось фантастичне та незвичне. Таке, можна сказати ексклюзивне і того, що не повторюється на кожному кроці.

Взагалі, дуже люблю поринати в історії створення брендів, таким чином, купляючи той чи інший товар, ти наче торкаєшся до часточки його історії 📖 Наче в ароматі і дотику можна відчути як все створювалося. І це насправді так магічно ✨

Отже, обрати серед чималого асортименту було насправді не так вже й легко. Але я виділила для себе кілька ароматів і серед них все ж таки вирішила спробувати аромат Long Island 2023 року випуску і ні краплі помилилася 🥰

Верхні ноти: Мандарин
Середні ноти: Полуниця, Ваніль
Базові ноти: Квіткові ноти

Сімейство ароматів: Квіткові

Парфуми прийшли в фірмовому, запечатаному пакетику в класичному чорному кольорі.

Я обрала для себе формат 30 мл - тестер.

Є також такі формати: 2 мл, 11 мл та 30 мл парфум у фірмовій коробці.

Дизайн наче простий, але водночас такий розкішний, мм ... як мінімалістичний люкс 🫰🏻 Флакон зі щільного якісного, матового скла з золотою металевою кришкою та розпилювачем. Зверху наліпка помаранчевого кольору з гравіюванням бренду і назвою самого аромату (у бренда всі парфуми мають свій колір наліпки).

Розпилювач з дрібнодисперсним розпиленням, середнього спектру. Тобто, роблячи один пшик на зап'ясток, можна якраз таки повністю його покрити і навіть розподілити між другим зап'ястком і по бажанню нанести ще й на внутрішню частину ліктів.

Зазвичай я наношу його якраз таки на зап'ясток, внутрішню частину ліктів та на волосся і трошки за вушком ☺️

Напочатку, ще до першого пшику, аромат можна відчути біля самого розпилювача. Пахне коктейлем, якраз таки в якому і прослуховується вся піраміда - м'який аромат свіжого мандарину та полуничка огорнута легкою ваніллю.

Після першого пшику я відчуваю в повітрі те, що відчувала з самого флакону. Далі даю йому трохи розвіятися, розкритися (буквально 1 хвилинку).

І так, це в мене перший такий аромат з трьома компонентам в піраміді і він настільки багатогранний. Чому? Бо в нього немає одного по-крокового звучання. Він грає наче хвилями, постійно змінюючи ці свої три ноти.

Напочатку можна відчути тепло ванілі з соковитістю мандарину 🍊 Наче вас огорнуло теплом, ви стоїте в літньому будиночку (вдень), на вулиці сонячно, дме вітерець, така собі перемінна хмарність. Ви накинули на себе плед і він наче просочився тією ваніллю, поки ви готували той смачний десерт, який стоїть та чекає на вас, поки ви його розріжите.

Далі вже ноти цитрусового переважають теплу ваніль. Ось ви вдихнули аромат мандаринового соку, який поставите на столику тераси і неподалік все ж таки відчуваєте приготовану вами, свіжоспечену випічку, просочену ароматною ваніллю.

Перші, мабуть 20-30 хвилин я відчуваю як соковитий мандарин переплітається з теплою ваніллю і як кожен з них переважає один над одним. І це так прекрасно. Така собі, гра у хованки.

І тут же я відчуваю свіжі, весняні, квіткові нотки, які так і говорять про завершальний весняний сезон. Скоріше за все це є тюльпани в поєднанні з іншими сезонними квітами (і нотами свіжої зелені), які ростуть та квітнуть в приватних будинках до перших спекотних днів.

Вже трошки "після", я починаю відчувати полуничку, яку ваніль також не залишила осторонь і встигла огорнути своїм теплом. Полуничка тут не свіжа, соковита, а така - вершкова-ванільна, як полуничний крем на торті, але він не приторний. В самому кінці, вже під вечір на шкірі відчувається саме вершковість, ванільність з полуничною ноткою. Можливо навіть нагадує полуничне морозиво. Оо так, це точно домашнє полуничне морозиво 🤤 аж так сильно його захотілося.

Шлейф тут дуже добре відчутний, він тягнеться за вами на відстані декількох метрів. В ньому найбільше відчувається м'якість мандарину та розкіш ванілі, так і говорячи про вашу загадковість.

Стійкість добра впродовж дня. На волоссі та одязі так взагалі відчутна два-три дні. І ось що помітила, саме на волоссі я більше відчуваю свіжу цитрусовість, а на одязі саме теплу ваніль та вершковість. От знаєте як буває, коли ти готуєш якусь страву і одяг просочується цими ароматами. Так от, з цими парфумами ви будете пахнути (точніше ваш одяг) як кондитерський десерт, та так, що вам самій себе захочеться з'їсти 🤭

Цей аромат про доступну розкіш, насолоду та водночас про загадковість, бо ця його змінююча грайливість точно не залишить нікого байдужим. І ще мені подобається, що він не приторно солодкий.

Цей аромат, який хочеться постійно відчувати на собі 🥰 Абсолютно жіночний.

І я точно можу його рекомендувати, бо особисто я ним дуже задоволена 🧡

І ще дуже хочу спробувати від бренду аромат Pink Brut 😍