Zhukovka 🌸

Ідеальний ВВ для неідеальної шкіри✧⁠*⁠。

Ідеальний  ВВ для неідеальної шкіри✧⁠*⁠。

Давайте спочатку згадаємо , що ж таке ВВ крем ?

BB-крем, абревіатура від Beauty Balm або Blemish Balm, по суті являє собою пігментований зволожуючий засіб, що має корисні для шкіри властивості, такі як SPF-і антиоксидантний захист. ВВ-крем призначений для зволоження і захисту шкіри та корекції тону.

Кожна з нас завжди в пошуку ідеального ВВ , щоб і перекривав недосконалості, і підходив за тоном, і гарно зволожувач . І я була в пошуку , допоки не познайомилась з ВВ від Bless Beauty !

Ідеальний  ВВ для неідеальної шкіри✧⁠*⁠。
Ідеальний  ВВ для неідеальної шкіри✧⁠*⁠。
Ідеальний  ВВ для неідеальної шкіри✧⁠*⁠。

Виглядає крем досить мило і по-дівчачому 🌸 Біла туба , яка зберігає у собі 40г продукту. Ніжно-рожева кришечка приховує зручний тоненький носик .
Позаду можна знайти всю необхідну інформацію щодо продукту : склад , адресу , спосіб використання , зберігання , номер тону .

Доречі , бренд пропонує ВВ у чотирьох відтіночках :
13 Bright Beige
21 Light Beige
23 Natural Beige
27 Honey Beige

Я маю 21 відтіночок , це прекрасний варіант для світлошкірих представниць прекрасної статті 🎀

Текстура у крему дуже легка, невагома .

Ефект маски відсутній , покриття досить природнє, але при цьому ВВ чудово приховує почервоніння і маленькі запалення , ідеально вирівнює тон шкіри та прекрасно її зволожує .

Стійкість теж досить гарна , виробник обіцяє 24 год. Протестувавши його 1/3 дня з радістю заявляю, що крем поводить себе відповідально, не скочується і не пливе.
Для кращого ефекту , звісно ж , можна закріпити пудрою .

Я люблю наносити його пальчиками , для мене це найзручніший варіант . Але у подарунок до кремчику я отримала спонж , який дарує ще більш легеньке покриття .
А також бачила у красуньок ДАРÍЯ КÓВАЧ та Швець Карина🤍 , що вони наносять засіб пензликом і такий варіант чудовий для більш щільного покриття .

В цілому , фотографії скажуть більше ніж я! Тож бажаю гарного перегляду 🍓