Чистикова Дар'я

Органічний ополіскувач для ротової порожнини "Bisheffect-Homeopathic"

Органічний ополіскувач для ротової порожнини "Bisheffect-Homeopathic"

Нещодавно вступила у ряди бішофіт фанатів і вдома вже маю маленький склад продукції Bisheffect, тому потрохи буду ділитися враженнями. Сьогодні прозповім про органічний ополіскувач для ротової порожнини.

Пакування

Ополіскувач представлений у пляшечці темно-зеленого кольору. Була міцна напіпка по лінії відкриття "Control" він же і є захист. Об'єм продукту становить 500 мл.

Кришечка біла, відкручувальна. На ній зображений термін придатності, який для даного засобу становить 3 роки. Дана кришка є таким собі мірним стаканчиком для комфортного використання засобу.

Основні характеристики

Ополіскувач має темно-зелений відтінок. За консистенцією рідкий, ніби настоянка з трав.

Аромат його нагадує підсолену жуйку. На смак приблизно такі ж враження. І, знаєте, смак жуйки такий не м'ятний, а солодкий, ніби Bubble Gum. Не скажу що він неприємний, просто незвичний. Погодьтесь "сіль+BubbleGum" доволі цікаве поєднання, особисто мені знадобилось кілька днів звикнути до нього.

Варто також зазначити, що при застосуванні засобу він трохи піниться.

Особливості ополіскувача від виробника

Склад ___

1. Aqua: Вода, основний розчинник у складі.

2. Magnesium Chloride (Poltava Bischofite): Магнієвий хлорид, може використовуватися для зміцнення зубної емалі.

3. Glycerine: Гліцерин, що забезпечує зволоження та захист слизових оболонок.

4. Flavor: Смакова добавка для поліпшення смаку ополіскувача.

5. Cocamidopropyl Betaine: Поверхнево-активна речовина, яка допомагає видалити бруд та забруднення.

6. Sodium Benzoate: Консервант, який допомагає зберегти продукт від руйнування.

7. Calendula Officinalis Extract: Екстракт календули, може мати протизапальні та загоювальні властивості.

8. Hippophae Rhamnoides Fruit Extract: Екстракт обліпихи, багатий вітамінами та антиоксидантами, корисний для здоров'я ясен.

9. Glycyrrhiza Glabra Root: Екстракт кореня лакриці, може мати протизапальні властивості.

10. Quercus Alba Bark Extract: Екстракт кори дуба, може допомагати в боротьбі з бактеріями та запобігати запаленням.

11. Lactic Acid: Молочна кислота, може допомагати в боротьбі з бактеріями та підтримувати збалансований рівень pH в ротовій порожнині.

12. Chlorophyll: Хлорофіл, може допомагати в зниженні запалення та поглибленні дихальної свіжості.

Рекомендації щодо застосування

Виробник рекомендує налити у стакан близько 20 мл засобу, після чого протягом 30 секунд ополісківати рот. У разі необхідності можна розбавити водою.

Відверто кажучи я ніколи не розбавляю, мені і так добре.

Враження після використання

Мені однозначно сподобався ополіскувач Bisheffect.

Під час використання відчувається дуже приємна свіжість, без обпікаючої гіркоти, як зазвичай це буває у м'ятних ополіскувачах. У результаті я відчуваю чистоту зубів та свіже дихання протягом тривалого часу.

Як і казала, до незвичного смаку я звикла, зараз він навіть подобається своєю солоністю та водночас солодкою свіжістю жуйки.

Стосовно ефективності, а конкретно відбілювання зубної емалі, додаю фото за результатом 10 денного користування:

Як на мене, ефект чудовий. На щастя не маю особливих проблем з яснами, тому оцінити протизапальні чи загоювальні властивості не можу. Але по вiдчуттям чутливість ясен трохи зменшилась.

Враховуючи великий об'єм, чудовий склад, смішну ціну, а головне ефективність засобу — однозначно рекомендую даний ополіскувач 👌

Дякую за увагу❤️