olena_glossy

Тональний крем, який гарно лежить навіть без пудри: L'Oreal Paris True Match

Тональний крем, який гарно лежить навіть без пудри: L'Oreal Paris True Match

Тональний крем, який адаптується до тону шкіри, містить у складі гіалуронову кислоту, легкий, гарно лягає без ефекту маски та носиться протягом дня. Поговоримо детальніше про тональний крем New True Match Super Blendable Foundation 👇

Тональний крем, який гарно лежить навіть без пудри: L'Oreal Paris True Match

Флакончик тонального крему важкенький, скляний. Він оснащений зручними пластиковим дозатором та має додаткову пластикову кришечку, яка щільно закриває флакончик.

Об’єм 30 мл, а термін використання після відкривання – 12 міс.

Тональний крем доволі рідкий та гарно розподіляється по шкірі (мені подобається це робити вологим спонжем). В його структурі є мікро блискучі часточки, які складно назвати шимером. На шкірі обличчя вони невидимі, але в загальному роблять тон шкіри не глухим, як маска, а більш природнім.

В лінійці представлені відтінки для теплого, холодного та нейтрального підтонів. Я «сіренька» і зараз доволі бліда, тож тон 1.5N на мені чудово виглядає.

І так, він адаптується під тон шкіри. При натиску тонального крему на руку він виглядає яскравим, я навіть здивувалась, що це нейтральний підтон. Після нанесення він наче трансформується та гарно лягає в тон шкіри.

P.S. Перед використанням флакончик потрібно потрусити.

Особливості:

  • Тональний легкий. На шкірі не відчувається. Гарно вирівнює тон шкіри та перекриває незначні сліди постакне (активних висипів у мене нема). З більш проблемною шкірою може не справитись, адже і сам виробник зазначає, що у нього середнє перекриття.
  • Фініш сатиновий, ближче до матового. І для мого жирного типу він став ідеальним. З однієї сторони він лягає без ефекту однотонної матової маски, а з іншої сторони не «вологий» (такі тони мені доводиться активно покривати пудрою). Найбільше здивування – навіть без припудрювання він гарно лежить на шкірі без відчуття липкості 😮
  • Щодо забивання пор – при використанні будь-якого тонального засобу треба гарно очищати шкіру, адже у складі є силікони, без яких тональний крем не буде гарно лежати на шкірі (особливо на жирному та комбі типах).
  • Зон з лущенням у мене зараз нема, але спробувала нанести в зону під очима (там де використовуємо консилер). За відчуттями ця зона просить більш «вологого» засобу, тому представницям з сухим типом шкіри потрібно попіклуватись про ретельне зволоження перед нанесенням тону.
  • Має сонцезахисний фільтр SPF 17.

Тож для мене тональний крем L'Oreal Paris New True Match Super Blendable Foundation став відкриттям, адже потреби моєї шкіри у такому типі засобу закриває повністю.