Hrystja_

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Це досить класний челендж, який точно змусить переглянути свій час і знайти хвилинку для рідних.

Я памʼятаю, як в дитинстві моя мама ніколи не мала часу...завжди кудись "бігла", робота кипіла. І часто з сестрою ми самі собі знаходили якісь заняття.

Тому зараз стараюся для своїх дітей таки знаходити час, якого ніколи не вистачає. Нехай це будуть спільні прогулянки, чи приготування страв...інколи просто похід в магазин. Поки ще вони малі і цього потребують...бо ще трошки вони точно цього не захочуть.

Щодо спільного з мамою: це любов до кави і читання детективів. Завжди обмінюємось книжками. Що стосується косметики: вона в нас різна. Повністю. Інколи я можу мамі подарувати те, що обрала сама, або віддати те, що мені не підійшло. Догляд для волосся також.

Єдиними спільними засобами є spf beauty of joseon (цього року я просто змусила маму його купити собі), крем під очі і гліколевий пілінг (ним ми користуємось спільно...бо мені цієї баночки таки дуже забагато).

Щодо спільного фото з мамою...в нас їх дуже мало. Бо мама не любить робити фото, а я ж більше люблю фоткати дітей. Мама до фотографії мусить бути прямо як модель: зачіска, макіяж і т.д.

Але одне фото я таки знайшла 🩷

#ilovemymommakeupclub