Lykova_Irina

Олівці для губ Wibo

Олівці для губ Wibo

Тестерів не було, тож, купувала навмання.

Олівці з різних колекцій. Але за відтінками та текстурою виявилися дуже схожими один на одного. В принципі це і не дивно, бо склад у них майже однаковий.


Один з них Lip define pencil №2.

Склад:

Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, C10-18 Triglycerides, Isopropyl Myristate, Mica, Paraffinum Liquidum, Talc, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, [+/-]: CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 15850, CI 77891.

Склад в цілому безпечний. На перших місцях касторова олія, гідролізована рослинна олія, воски, в т.ч. бджолиний, різні зволожуючі компоненти. Але, під кінець списку є два інгредієнти, які являються ендокринними руйнівниками. Це ПРОПІЛПАРАБЕН та БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ (Bht). Парабени імітують естроген і можуть діяти як потенційні руйнівники гормональної (ендокринної) системи. Залишається сподіватися на те, що виробник не перевищив допустимі дози цих речовин. В цілому ці речовини допустимі у виробництві косметики.

Другий олівчик з колекції Nud lips у відтінку №3.

Склад:

Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Mica, Isopropyl Myristate, Ceresin, Talc, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891, CI 15850

Як бачимо, склад дуже схожий і бачимо ті самі речовини, які, потенційно, можуть нести шкоду. Тож, краще убезпечити себе і не облизувати лишній раз губи, бо саме через ковтання наноситься шкода.

Олівці для губ Wibo
Олівці для губ Wibo
Олівці для губ Wibo
Олівці для губ Wibo

Олівці прості в роботі, ними легко промалювати контур, а також, при бажанні, заповнити всю поверхню губ. Вони досить довго тримаються на губах, не розмазуються, не пливуть, що головне, не пересушують губи. Для мене це важливо, бо мої губи сухуваті і матовими засобами я взагалі не можу користуватися.

На фото я додала як мої губи виглядають без покриття (навіть без бальзаму), потім з контуром, і повністю зафарбовані олівцем.

Хоча олівці, якщо їх поставити поряд, і, навіть, у свотчах на руці, виглядають майже однаково, на вустах різницю у відтінках видно. Олічкик у другому відтінку близький до кольору моїх губ, нюдовий пильно-рожевий. Олівець під номером 3 має у складі червоний підтон, залишаючись при цьому нюдовим.

З цих двох "братів" мені більше подобається 3й відтінок саме по кольору. Але це вже діло смаку.

Перед написанням допису почитала відгуки на ці олівці і дівчата казали, що не розуміють як їх підточувати. Якщо чесно, я не зрозуміла у чому саме виникла у них складність, але у мене таких проблем не виникло. У мене точилки Artdeco та NYX, обидві їх заточили прекрасно. На всякий випадок залишу посилання на обидві точилки, раптом комусь знадобиться. Обидві чудово справляються зі своєю задачею.

Дякую, що дочитали! 😘