Заспокійливе для шкіри
Мої враження від Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts.
Ну цю красиву пляшечку хочеться повторювати знову і знову 😍
Пляшечка 30ml, у дизайн якої я закохалась ще з моменту випуску 😍. Команда Mermade завжди представляє нам дуже мі-мі-мішні продукти, які підіймають настрій, варто лише розставити їх на полички. Та цього разу я просто у захваті від дизайну. Хто давно мене читає, той знає що мені подобається мила естетика Melanie Martinez у період "Cry Baby", і ця сироватка ідеально вписується у неї!
Баночка створена наче маленька дитяча пляшечка 🍼.
Всередині є піпетка, вона не велика. Тут є момент, що натискати потрібно майже більше кришечки, щоб набрати кілька крапель. Ну і тут є той момент, який я не люблю у піпетках: при витягуванні піпетки з баночки, сироватка залишається на стінках і частина її може стікає по горлі пляшечки.
Також сироватка приїхала у дууже гарній та яскравій коробці, на якій зазначена уся інформація. Це виглядає дуже мило, і таку сироватку сміливо можна брати у подарунок.
Сама сироватка досить густа, має зелений відтінок, текстура однорідна.
Запах нагадує гриби, він не залишається на обличчі.
Наноситься досить легко, на моє обличчя вистачає 3 краплі. Вбирається за кілька хвилин.
Склад починається з Cannabis sativa seed water, що вже звучить цікаво 😉. Це вода отримана в результаті парової дистиляції насіння конопель, має гарний зволожуючий ефект. Трохи нижче у складі є Олія абрикосових кісточок та Олія соняшникова, а ще у складі є Гідроксиетилсечовина. Далі у складі є Екстракт ромашки, і після нього вже йде той самий Екстракт комбучі, що має антиоксидантні властивості, а після нього Екстракт центелли, що також має прекрасні заспокійливі властивості. Також у складі є компоненти, що забезпечують текстуру, колір, термін придатності.
Ефект
Ця сироватка залишає на обличчі такий вологий, не липкий фініш, якщо не закривати, то поглинається та рівняє тон. По ній не скочувався жоден крем. Інколи ввечері я просто її наношу і не закриваю нічим, бо вона досить поживна як для сироватки.
Ця сироватка дуже добре зволожує шкіру, а також можна помітити заспокоєння на пошкоджених ділянках, з прищиками. Мабуть завдяки густішій консистенції, після нанесення сироватки можна помітити, як загально вирівнюється тон шкіри, вона стає світліша.
Звісно, у складі немає активних компонентів, тому не треба чекати боротьби з прищами чи чорними цятками. Та ця сироватка може підтримати шкіру у гарному стані, роблячи її ніжною, заспокоєною та зволоженою.
Коментарі (0)