Vikulyk

Поцілунок сонця від Sinart

Обожнюю бронзери, особливо, коли з ними легко, швидко і акуратно можна нанести макіяж.

Sun Kiss доволі делікатний бронзер і підійде навіть для початківців, він має шовковисту текстуру, яка легко набирається на пензлик і переноситься на шкіру красивою тінню, схожою на засмагу.

Відтінок-універсальний, мені чудово підійшов і наче злився зі шкірою. Тут немає ефекту цеглянистості і він виглядає досить природньо. Бронзер надає здорового вигляду обличчю, при цьому не перегружуючи його.

Для фото я нанесла інтенсивно, щоб камера не з'їла і ви могли зрозуміти, як на мені виглядає продукт, насправді цей продукт можна вписати в макіяж максимально натурально, адже він лежить тоненькою вуалью.

Мені подобається упакування, така стильна бежево-рожева мила упаковка, дуже гарна😍 Також тут присутнє дзеркальце.

Далі ми помічаємо гарні мармурові переходи.

Тут присутні блискітки, вони доволі делікатні, окремо не виблискують, а зливаються разом з пігментом і обличчя виглядає більш здоровим і наче сяє з середини.

Бронзер міцно спресований і дуже мілкодиспенсерний.

Стійкість тут чудова, упродовж дня тримається добре, не западаючи в пори.

Висновок. Чудовий, ніжний, як хмаринка бронзер надає шкірі здорового і сяючого вигляду, він дуже легко наноситься не залишаючи плям, тому підійде багатьом. Навіть, якщо він буде у вас першим-ви не відчуєте ніяких труднощів у нанесенні.