Легкий ба льзам для легкого розчісування волосся
Deep Care Joko Blend Balm
У мене тонке непофарбоване волосся, яке ну дуже швидко плутається від найменшого подуву вітра. Через жирний тип шкіри - мені доводиться мити волосся щодня, тому догляд для мене має бути в першу чергу швидкий і непримхливий. Користувалась цим бальзамом для волосся в парі з шампунем і з першого ж використання зрозуміла, що це те що потребувало моє волосся!
- Запах у бальзама приємний, солодка віддушка, але не дуже насичена - вистачає тільки під час використання засобу.
- Бальзам має консистенцію легкого крему, який дуже легко нанести на волосся і він вже і не відчувається мит тєво. Тільки під час змивання знову розумієш, що засіб був на волоссі.
Використання бальзаму Deep Care Joko Blend Balm
Використовувала бальзам разом з шампунем з цієї ж серії від Joko Blend
- Мию голову безсульфатним шампунем для нормального волосся двічі https://club.makeup.com.ua/post/37717/
- Далі наношу бальзам (витримую на волоссі зазвичай 2-3 хвилинки, набагато рідше 5 хв.
- Змиваю бальзам і підсушую волосся.
- Наношу крем-спрей для волосся для легкого розчісування.
Наноситься бальзам легко через легку текстуру, мені потрібно десь 3 нажими для 1го використання. Дуже подобається дозатор, і дуже подобається, що він видає небагато засобу за 1 раз, і ти можеш легко додати в разі необхідності самостійно.
Експеримент: Я вимила волосся, протримала бальзам на ньому протягом 3 хвилин, а потім використала спрей для волосся Tink. Наступним кроком було очікування, поки волосся повністю висохне, не розчісуючи його зовсім. Як в и можете побачити, волосся легко розчісується, не заплутується і, не дивлячись на наш експеримент, воно має блиск.
Висновки по бальзаму:
Якщо ж все робити вчасно і правильно - маємо результати як на фото.
✔️ Забезпечує легке розчісування. Дуже це помітила після попереднього дуету - там шампунь плутав волосся і прочісувати волосся було складно.
✔️ Волосся виглядає опрятним, не пушиться
✔️ Достатньо витримувати на волосся зовсім трошки (2-3 хвилинки) для отримання якісного результату
✔️ Маю на виході блискуче, зволожене волосся.
Звісно рекомендую бальзам Deep Care Joko Blend Balm для натурального тонкого волосся.
Коментарі (0)