Mandarinka

Якісний безсульфатний шампунь, що піниться для жирного волосся

Якісний безсульфатний шампунь, що піниться для жирного волосся

Вітаю! У мене примхливе тонке волосся: жирний тип шкіри голови, тому мию голову я щодня зранку. Окрім того, якщо в складі шампуню є агресивні компоненти типу SLS у мене просто виникає лупа, починається свербіж і тд. Саме тому я дуже ретельно підхожу до вибору шампуню.

Здавалось би обирай будь-який безсульфатний шампунь і радій життю, але ні. З ними часто 2 головні проблеми:

  • вони дуже погано піняться, і через те не завжди вдається якісно промивати шкіру голови
  • через певний час такого легкого “поверхневого” промивання - шампунь перестає дійсно якісно промивати голову.

На цей раз у мене все пішло явно не по цьому плану.

Якісний безсульфатний шампунь, що піниться для жирного волосся
Якісний безсульфатний шампунь, що піниться для жирного волосся

Шампунь Joko Blend Truly Natural Shampoo - дуже добре піниться, на рівні зі звичайними шампунями з SLS. Його не потрібно дуже багато. Я промиваю голову двічі щоразу, і кожного разу набираю десь з 5 копійок, трошки намилюю в руках і потім вже наношу на корені. І цього вистачає, щоб отримати густу піну, яка потім промиє всю шкіру голови.

Друге здивування - шампунь промиває майже до скрипу, тобто немає цього невеличкого “нальоту”, який інколи залишається, коли ви погано промили волосся.

Ну думаю, раз промиває гарно, значить почнуться проблеми з зудом і лупою, але ні. Все пройшло нормально. Шампунем користуюсь майже місяць, і за весь цей час не було жодних проявів лупи, що не може не радувати.

Окрім того, відмітила для себе що шампунь зовсім не сплутує волосся, що притаманно агресивним шампуням. Тоді без гарної маски буде солома. Але ні, з даним безсульфатним шампунем - я розлінилась вкрай - наношу бальзам з цієї ж серії, витримую 3 хвилинки і волосся ідеально розчісується.

Для чистоти експерименту - я помила голову, витримала бальзам 3 хвилини, потім використала спрей для волосся Tink https://club.makeup.com.ua/post/33314/. Почекала поки волосся повністю висохне природним шляхом, не розчісувала його взагалі до цього. Як можете побачити - волосся дуже легко розчісується, не плутається, і як для такого експерименту - то ще й має блиск. (Хоча трошки пожоване, бо розчісувала його не вчасно)

Так волосся виглядає при аналогічному догляді (тільки вчасно розчесане волосся).

✔️ Безсульфатний шампунь який піниться

✔️ Якісно промиває шкіру голови. За весь час я один раз побачила, що недостатньо свіжа голова, помила більш агресивним шампунем і знову повернулась до цього.

✔️ Економне використання

✔️ Підходить для щоденного використання для жирного волосся

✔️ Не викликає зуду чи лупи

Можу тільки сказати, що дуже рекомендую і точно додаю собі в регулярні покупки.