Бюдже тна сироватка з гіалуроновою кислотою від Eveline
Чи виправдана бюджетна ціна? Розглядаємо склад на ефект на шкірі
Ця сироватка вже добігає кінця, тож, можу дати зважений відгук на неї.
У мене є кілька сироваток від Eveline. Одну з них повторювала вже тричі. Але про неї поговоримо в наступних дописах. Цього разу мова йтиме саме про гіалуронову сироватку. Почнемо зі складу.
AQUA (WATER), SODIUM HYALURONATE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, APHANIZOMENON FLOS AQUAE EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS POLYSACCHARIDE, TREHALOSE, PANTHENOL, PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT, SUCROSE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYACETOPHENONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CI 42051.
Як бачимо, склад безпечний і це чудово. Крім цього, у ньому багато зволожуючих компонентів, таких як:
• гіалуроновою кислота - всім відомий зволожувач;
• екстракт спорокарпію, який крім зволожуючої дії має ще освітлюючі властивості, загоює та вирівнює загальний тон шкіри;
• трегалоза - зволожує, пом'якшує та захищає клітини від замерзання;
• пантенол - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію;
• екстракт піону - використовується для нормалізації функцій епідермісу, а також має антибактеріальну та протизапальну дію;
• цукроза - очищує та зволожує;
• екстракт синіх водоростей, компонент, який, чомусь аналізатор не знайшов. Цей компонент цілком безпечний та має дію, подібну до ретиноїдів, прискорюючи процес оновлення клітин, в процесі чого шкіра набуває більш сяючого вигляду та виглядає молодшою.
Текстура, колір, аромат
Засіб знаходиться у скляному, як на мене, дуже естетичному флаконі з піпеткою.
Ця сироватка має легке блакитне забарвлення, наче натякаючи своїм кольором на зволоження, бо викликає асоціації з водою.
За текстурою вона досить рідка: густіша за воду, але рідша за молочко для тіла. Тому відразу на обличчя не рекомендую її наносити. Краще це робити через долоні.
Об'єм дуже зручний - 30 мл.
Нанесення та враження від використання
У мене шкіра нормальна, схильна до сухості. Розподіляється сироватка легко, швидко вбирається, відразу дає відчуття зволоження та комфорту. Влітку можу навіть не використовувати крем.
Використовується економно. Це моя друга пляшка і я користуюсь нею десь місяців 5 і вже треба прискоритись, щоб встигнути використати її до кінця терміну придатності, який, між іншим, складає 6 місяців.
Але є маленька ложка дьогтю. Гіалуронова кислота на другому місці і її, за заявами виробника 2%. Тобто усіх інших компонентів, які йдуть після гіалуронової кислоти менше 2%, а води, відповідно, більше 95%. Так, ціна бюджетна, так, сироватка дає зволоження, так вона дуже комфортна. Зараз вона зі знижкою, але я її купувала за 300 (+-) грн. Так от, чи виправдовується бюджетна вартість 200-300 грн за засіб, який на 95% складається з води - навіть не знаю. Це вже на розсуд покупців. Якби на місці гіалуронової кислоти у складі посіли інші зволожуючі компоненти, а сама гіалуронова кислота була ближче до середини списку, зберігаючи свої 2%, що є достатнім для зволоження, було б краще. Чи повторю я цю покупку? Скоріше так, ніж ні, бо як би там не було, вона працює.
Коментарі (0)