Омолоджуючий крем для обличчя
Genabelle PDRN Rejuvenating Cream 🍣
Ось і закінчилась ця манюня в яку я закохалась 💔
Омолоджуючий крем для обличчя від корейського бренда Genabelle
Призначений для зволоження, заспокоєння, відновлення та проти пігментних плям
Для знайомства я обрала мініатюру в обʼємі 7 мл і цього достатньо, щоб сформувати свою думку
Крем в зручному, маленькому тюбику
Консистенція легенька, поглинається дуже добре не залишаючи плівки чи неприємних відчуттів
Аромат ледь відчутний, косметичний
Моя шкіра суха, чутлива, подразнена
Цей крем повністю закриває мої ранкові потреби
Склад
В якому виділимо
🌱Гіалуронова кислота надає шкірі глибоке зволоження.
🌱Транексамова кислота допомагає вирівнювати колір шкіри, працює з пігментацією та темними плямами
🌱Аденозин допомагає з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб
🌱Пантенол має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію
🌱Гіалуронат натрію сприяє регенерації тканин
🌱Трипептид-1 захищає шкіру від фотостаріння, сприяє регенарації
🌱Portulaca Oleracea це відома рослина в корейській традиційній медицині для лікування інфекцій і роздратованої шкіри
🌱Acetyl hexapeptide-8 використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння
🌱Центела азіатська сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину
🌱Ромашка аптечна - азулен, що має протизапальну, загоювальну, антиалергічну дію. Відома фотозахисна ефективність
🌱Вітекс Священний використовується в засобах для відбілювання пігментних плям, для лікування висипів вугрів
І найцікавіше це
Особливість PDRN:
🐟PDRN - це інноваційний інгредієнт, отриманий з ДНК лосося, відомий своїми властивостями стимулювати регенерацію клітин та оновлення шкіри. Він ефективний у відновленні пошкодженої шкіри, заспокоєнні та омолодженні, роблячи шкіру більш здоровою та молодшою.
.
Я мега задоволена брендом і цим кремом, який став моїм помічником в ранковій рутині
І я дуже радію знайомству з брендом
А тут писала про гарний корейський тонік 👇
https://club.makeup.com.ua/post/38267/
Тут про гарну корейську маску 👇
Коментарі (0)