Jole Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire
Відновлювальний ламелярний крем для обличчя
Думаю ви вже всі знайомі з брендом Jole, який чудово підійшов нашій Darina🦉
Тому і я вирішила, що настав час для знайомства
Після консультації косметолога бренда знайомство вірішила почати з ламелярного крема та пінки для вмивання (про яку напишу згодом)
Мій запит був такий:
Потрібен крем, яким можно закривати кислоти
Шкіра куперозна, з почервоніннями, суха
Підібрали крем з чудовим складом
Склад
Аналізатор видає чудову картинку
Склад додаю на фото
У ньому виділимо
🌾 Пантенол - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію
🌾 Олія авокадо - багата на жирні кислоти (омега-3), вітамін А, D і Е, відмінно зволожує, живить і навіть зцілює нашу шкіру
🌾 Центела азіатська сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину
🌾 Олія примули вечірньої - має пом'якшувальні, поживні та ранозагоювальні властивості, особливо при проблемній шкірі
🌾 Сечовина - створює захисний щит, який утримує вологу в шкірі зсередини, а ззовні захищає від шкідливих впливів
🌾 Альгин - зволожує шкіру обличчя, стимулює кровообіг
🌾 Ніацинамід - зміцнює захисний бар'єр шкіри, має антиоксидантну, протизапальну та освітлювальну дію, звужує пори
🌾 Токоферилацетат - форма вітаміну Е, яка забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння
🌾 Аскорбіл фосфат магнія - один із найпотужніших антиоксидантів для шкіри, захищає від фотостаріння, імуносупресії, спричиненої УФ-випромінюванням, або утворення раку
🌾 Екстракт насіння льону має протизапальну дію
🌾 Коензим Q 10 - здатен значно відсунути настання вікових змін шкіри
.
Крем представлений у білому тубусі з кришкою фліп-топ
Об'єм 50 мл
Крем не жирний, дуже легкої консистенції
Саме таку я люблю для обличчя
Крем чудово справляється з лусочками, добре зволожує
Не конфліктує з іншими засобами
На нього можно спокійно наносити бб/тональний не боячись скочування
Я однозначно рекомендую познайомитись з брендом
Коментарі (0)