Natureal | Jelly oil cleanser
Нещодавно на makeup зʼявився український косметичний бренд Natureal, тож я мала змогу спробувати один з їх засобів. Розберемо детальніше?
Обрала я олеогель для демакіяжу, тому що моя тодішня гідрофільна олія вже закінчувалась і плюс засіб від Natureal має компактне невеличке пакування, яке мені зручно брати з собою у поїздки.
Олеогель - це, по суті, гідрофільний продукт для очищення шкіри, з тим лише нюансом, що його можна не змивати додатково пінкою/гелем, а користуватись в один етап.
Так я маю проблемну шкіру, то олеогель в моїй рутині все одно йде першим етапом і додатково змивається іншим очисником.
Гель приїхав до мене в дуже гарному пакуванні з дуже милим мініатюрним голубим пакетиком, який ви могли вже бачити в оглядах у інших дівчат. Я, на жаль, десь загубила його, тож до фотосесії він не дожив :( також була фірмова коробка і в додаток ось така наліпка з написом «не турбувати, час для себе».
Обожнюю подібні дрібнички🤩
Взагалі сама упаковка засобу дуже приємна на дотик, вона виконана з софт-тач матеріалу, якого постійно хочеться торкатись🥰
Також на задній поверхні пакування наявні цифри для того, щоб ми мали змогу обвести місяць, коли відкрили засіб і таким чином слідкувати за його терміном придатності. Дуже корисна штука, і до речі я не помічала її, поки не прочитала допис @Олена✨
Обʼєм олеогелю складає всього 35 мл, і на перший погляд цього здається мало. Але в цілому витрата економічна - при щоденному користуванні вистачить приблизно на місяць.
Я ж не кожного дня використовую спф/макіяж, тож зі мною цей олеогель проживе ще довше.
Також продукт представлений для зручності і у форматі 75 мл.
Консистенція схожа на підтанувшу тверду олію, вона доволі щільна.
Зважайте на те, що тієї кількості, яка знаходиться в мене на пальці на фото для очищення всього обличчя вистачить, але це буде не дуже зручно, тому я зазвичай беру трохи більше.
Розігріває гель між пальцями, наношу на сухе обличчя і масажую близько хвилини, після чого емульгую з водою і змиваю.
Олеогель Natureal добре емульгується і перетворюється в молочко при змішуванні з водою, не лишаючи після себе жирної плівки на шкірі.
Він добре розчиняє макіяж (в тому числі і туш з вій, не вириваючи їх), стійкі текстури та спф-фільтри.
При користуванні за рахунок щільної текстури пальці ковзають по шкірі трохи складніше, ніж з рідкою гідрофільною олією, але треба розуміти, що це особливість даного продукту.
Я відношусь до людей, яким зручно користуватись такою текстурою, нічого не стікає по рукам, по шиї і тд, все чистенько і акуратно.
Трохи про склад
Мені подобається, що на задній поверхні розташований напис «вільно від інгредієнтів, яких ти не потребуєш».
Склад тут доволі короткий і безпечний, мені таке подобається.
🩵Caprylic/Capric Triglycerides: Емолієнти, що забезпечують м'якість і гладкість шкіри.
🩵Glycerin: Зволожувач, який притягає вологу до шкіри і зберігає її.
🩵Aqua: Вода
🩵Sucrose Stearate: Емульгатор, що допомагає змішувати воду та олії.
🩵Squalanе: Зволожувач, що допомагає зберегти вологу в шкірі.
🩵Hydrolyzed Psoralea Corylifolia Extract: Екстракт рослини бабчі з антиоксидантними та заспокійливими властивостями.
🩵Ascorbyl Tetraisopalmitate: Дериват вітаміну C, який має антиоксидантні властивості
🩵Sunflower Seed Oil: соняшникова олія
🩵Tocopherol: Вітамін E
Якщо ви любите у гідрофільних засобах більш щільну текстуру, текстуру бальзаму - рекомендую спробувати олеогель від Natureal. Він бережно і якісно очистить вашу шкіру, залишивши по собі лише свіжість та мʼякість.
Ну сам дизайн засобів у бренду - насолода для очей візуала🩵
Коментарі (0)