Marinka🌈Rainbow

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Всім привіт ❤️

Хочу привітати кожну матусю з Днем матері ❤️ Та побажати безмежного щастя,душевного тепла та гармонії!

Наразі мені пощастило жити з мамою разом . Ми проводимо багато часу одна з одною і звісно влаштовуємо спільні бьюти-вечори. Як правило вони проходять в затишній атомосфері за переглядом улюблених серіалів ,читанням та обговорюванням новин. Ми заварюємо дві кружки ароматного трав'яного чаю з мелісою та лавандою, готуємо корисні хлібці з авокадо та в перерві між бьюти процедурами ласуємо смаколиками )

Колись мама відкривала для мене світ краси. Я пам'ятаю як будучи маленькою брала її помаду, лак для нігтів та парфуми. Коли підросла, то ми почали придумувати різні домашні рецепти краси- намазували на обличчя мед та полуницю, клали під очі кружечки огірків та розрізані пакетики чаю) А зараз вже я розповідаю мамі про різні бьюти новинки , роблю масочки та накладаю патчі , тому що сама вона забуває або ліниться використовувати.

#ilovemymommakeupclub
#ilovemymommakeupclub

Раз на місяць мама просить мене допомоги пофарбувати їй волосся, інколи я також приєднуюсь до неї і ми фарбуємось разом.

Тому цей б'юти- вечір ми провели за фарбуванням.

Мама сама придбала для нас фарбу від Acme Color Malva,це моє перше знайомство з цим брендом. Проте мама давно користується та завжди задоволена результатом.

Обожнюю такі душевні посиділки з мамою та розмовами про все на світі 😍

Також ми любимо робити разом різні маски для шкіри обличчя. Я більше люблю тканинні маски,а мама змивні.

Мама дуже любить очищувальну та відбілювальну маску від Sane. Я обрала новинку для себе з набору Garnier - маску - желе з охолоджувальним ефектом.

Також я часто купую різні смішні патчі під очі задля фану, це завжди плюсик до нашого настрою ✨

Бережіть та цінуйте маму! Бажаю кожній мамі довгих літ! Нехай біди обходять вас стороною та мирного неба над головою! 💙

13 травня, 2024
Marinka🌈Rainbow
13 травня, 2024