Anna_feerie

Сяючий бальзам від Nyx з неймовірним зволоженням

Цей блиск-бальзам зацікавив мене одразу, як я його побачила в обзорах блогерів - зручний формат, красиві відтінки та бездоганне сяйво не могли лишити мене байдужою🤩. І ось, я отримала в подарунок бажану новинку і хочу поділитися своїми враженнями від цього продукту (Спойлер: він крутезний!), обов'язково тисніть "Дізнатись більше", щоб побачити свотчі та фото на губах🤗.

Моя люба Vikulyk обрала для мене ідеальний нюдовий відтінок - #04 Going Viral. Це теплий бежевий з рожевинкою, що прекрасно доповнює повсякденні макіяжі, та також врівноважує вечірні з акцентом на очі.

Мені дуже сподобалась текстура - вона схожа на супер зволожуючу помаду, але більш сяюча. Формат доволі незвичний і цікавий - щоб дістати засіб, треба натискати на помадку знизу, а не викручувати, як ми звикли🙃.

Аромат приємний солоденький, він відчувається лише коли фарбуєшся, на губах потім вже не залишається. Смаку немає, неприємного присмаку чи інших траблів також за бальзамом не помічено)).

Найголовніше, це комфорт та зволоження, яке відчувається одразу після нанесення і триває, допоки блиск на вустах (стійкість, до речі, доволі пристойна - 5-6 годин, без затікань та білих смужок👌).

Блиск на губах щільний, глянцевий і дуже соковитий, при цьому максимально комфортно відчувається та бонусом доглядає за ніжною шкірою (я нещодавно зранку його нанесла, а через декілька годин зтерла та вирішила протестувати матову помаду - так ось, в кінці дня, коли зняла макіяж, я була приємно здивована зволоженістю губ!).

Додам фото в загальному образі, щоб ви побачили, наскільки це красиво). Хочу тепер ще відтінки🤣.