Чи ефективні крема для депіляції? 🪒
Завдяки посту Anna_feerie згадала про ці тубики в закутку ванної кімнати, тому тестую
Всі ми хочемо мати гладкі ножки, тим паче в літку, швидко та безболісно видаляючи небажані волоски. Спочатку я боязно відносилась до таких кремів, бо думала що там за хімія має бути, щоб волос відпав?? Потім коли пішов ажиотаж і купа позитивних відгуків вирішила спробувати. То були різні крема для депіляції, від бюджетних до дорогих, які ніяк не діяли.
▪️Ще хочу додати, що мала справу за лезркою і мені дуже сподобався результат вже після першої ж процедури. Першої і єдиної десь роки три тому, але й досі волоси на ногах відростають дуже довго, вони не такі жорсткі і густі як раніше. Якби не медичні протипоказання, я б продовжила сеанси.
✔️Нещодавно вирішила спробувати ще раз подібні крема та замовила два різні креми від BIELENDA . Одночасно проводила тест драйв цих кремів виділивши їм по нозі та поділюсь своїми враженнями.
❇️ Bielenda Vanity Laser Expert
Набір для точечної дипіляції. Входить тюбик крему, лопатка та дві серветки-компрес. Одразу питання: чому тільки дві? 🤔
Заявлено, що цей крем не тільки швидко та безболісно видаляє волоски, а й заспокоює та зволожує шкіру.
Вперше відкривши тюбик почула жахливий запах наче тухлих яець. Потім вичавила гусну блідо-жовту речовину. Не буду вдаватися у подробиці, на що то схоже 😬 Нанесла добрим слоем на ногу розмастивши крем шпателем. Через декілька секунд відчула неприємне пощіпування, мені треба було вичекати 5 хв і дуже сподівалась, що не отримаю хімічний опік. Рівно за 5 хв тим самим шпателем почала знімати крем проти росту волосків разом з тими самим волосками! Моєму здивуванню не було меж, що воно дійсно подіяло. Видалені волоски були наче розплавлені на сонці. Промила ногу теплою воду, відчуваючи все ті самі неприємні поколювання. Ви колись мили подряпані руки гарячою водою? Ось це ті відчуття. На нозі потім було не сильне почервоніння, намастилася Пантестином і на ранок вже все пройшло.
Супер гладкості на ногах я не відчуваю, легкий "їжачок" і якщо добре придивитися, то можна побачити стирчащі волоски. Бритвою хоча би видалились волоски під сам коренець.
Так як крем представлен для зони бікіні - в жодному разі я б не рекомендувала на таких ніжних місцях його використання ‼️
❇️ Крем для депіляцїї з "Алое"
Крем має не тільки видалити небажані волоски, а й повернути моїй шкірі пружність. Серветок в наборі не було. Тільки крем та пластикова лопатка.
Біла кремова речовина з хімозним ароматом, який намагались замаскувати під аромати алое.
Принцип нанесення той самий, добрячим слоем розмазати по нозі шпателем з набору. Плюс в тому, що неприємний відчуттів він не викликав. Взагалі не відчувала його на нозі. Через 5 хв почала знімати лопаткою крем .а волоски залишились там де й були. Вирішила вичекати 10хв. Вже після другого шансу волоски таки видалились, але не таким сгустком як з попереднім кремом. Треба або вичікувати ще більше часу, або робити у два заходи.
Після змивання було таке саме невелике почервоніння. Бажаної гладкості так само немає, проходячись рукою відчуваю "пеньочки" залишків волосся.
◾ Результат від них тримався не довго, вже на третій день волоски доволі помітно відросли, враховуючи що вони були видалені не під корінь. Від бритви результат дієвіший 🤷🏼♀️
Коментарі (0)