Natureal | Олеогель для демакіяжу
Привіт💕 Моє знайомство з українським брендом Natureal розпочалось з олеогелю для демакіяжу. І сьогодні я готова ділитись своїми враженнями.
Пакування. Стиль та лаконічність, це те, що в першу чергу відрізняє бренд Naturel. Оформлення засобу підкупило та вразило мене одразу. Дуже стильний пакетик та чудові листівки - відчувається увага до деталей. Лаконічна, стильна коробочка, з детальною ін формацією про продукт, склад, виробник і способи нанесення. Сам тюбик в тон коробочці і дуже приємний на дотик.
Виглядає лаконічно та стильно.
Дозатор зручний, видає оптимальну кількість засобу.
Аромат у засобу повністю відсутній.
Консистенція нагадує густий бальзам.
За рахунок такої текстури засіб дуже швидко тане на шкірі. Це впливає також і на витрату, він стає мінімальним, тому що однієї маленької горошини вистачить на обличчя. На одне використання йде приблизно така кількість засобу як на фото.
Спосіб застосування. Як і рекомендує виробник наношу невелику кількість засобу на суху шкіру, масажую 30 секунд, щоб ретельно очистити пори.
При змиванні оліогель гарно емульгує у легку кремову емульсію. Не піниться, що є для мене вагомим плюсом. Залишки продукту легко та швидко змиваються зі шкіри за допомогою води.
Для того щоб перевірити як впорається засіб з демакіяжем пропоную провести свотч-тест. Наношу найстійкіші косметичні продукти на руку. Тут дійсно найстійкіші продукти в моїй косметичці, включаючи матову помаду від Мейбелін.
Як бачимо ідеально впорався абсолютно з усіма засобами. Тому з впевненістю можу сказати, що цей гель зніме навіть найстійкіший макіяж.
Відчуття під час вмивання бальзамом дуже зручні. Він справді делікатно, дуже м'яко працює, це саме те, що мені потрібне під час вечірнього догляду.
Після вмивання бальзамом шкіра стає м'якою, зволоженою, немає жирного блиску, в той же час немає і почуття стягнутості шкіри, яке іноді виникає при використанні інших засобів.
Загалом засобом я дуже задоволена, ефект мене неймовірно радує.
Коментарі (0)